2013-09-23 18:13:53
Φωτογραφία για Ο Καρίμ Μπενζεμά έδωσε 8 χιλ. ευρώ σε Βέλγο τρανσέξουαλ για 2 βραδιές!
Γούστα είναι αυτά… και συγκεκριμένα γούστα του Καρίμ Μπενζεμά!Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα «Sud Info», ο ίδιος πλήρωσε 8.000 ευρώ για να περάσει δύο βραδιές παρέα με ένα Βέλγο τρανσέξουαλ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο διεθνής Γάλλος στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης εμπλέκεται σε σεξουαλικό σκάνδαλο, καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε κατηγορηθεί μαζί με τον Φρανκ Ριμπερί πως είχε κάνει σεξ με την ανήλικη ιερόδουλη, Ζαχία Ντεχάρ.

Η Αλγερινής καταγωγής καλλονή, που πλέον έχει κλείσει τα 21, διαπρέπει στο χώρο του μόντελινγκ και είναι μούσα του διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Καρλ Λάνγκερφελντ.

Δείτε την παρακάτω:

Η υπόθεση αυτή ακόμα δεν έχει εκδικαστεί, αλλά η φήμη του Μπενζεμά δέχτηκε ένα ακόμα… πλήγμα ύστερα από τη νέα «βόμβα».

Συγκεκριμένα, η «Sud Info» πήρε συνέντευξη από την 29χρόνη χυμώδη ξανθιά Βικτόρια Ντορβάλ, που πριν από πέντε χρόνια λεγόταν Τζόνι.

Ο Τζόνι έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου και έγινε Βικτόρια. Κατοικεί στην πόλη Φλερούς κοντά στο Σαρλερουά και ισχυρίζεται πως έκανε σεξ με τον Μπενζεμά.

«Τον συνάντησα στο Παρίσι μαζί με την φίλη μου Ζαχία Ντεχάρ. Μου ζήτησε ραντεβού και μου πρόσφερε 2.000. Αν και είχα κάποιους ενδοιασμούς τελικά δέχτηκα», δήλωσε η χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος άσος επικοινώνησε εκ νέου με την Βικτόρια για μια δεύτερη βραδιά γεμάτη σεξ για την οποία τον χρέωσε 6.000 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

«Γνώριζε για την εγχείρηση μου αλλά μου είπε πως δεν τον πειράζει. Μάλιστα, μου είπε καλύτερα έτσι ώστε να έχει επαφή με μια νεαρή γυναίκα...».

Η Βικτόρια αποκάλυψε πως έκανε σεξ και με τον ράπερ φίλο του,Μπούμπα:

«Ήθελε να περάσει μια βραδιά μαζί μου και του κόστισε 3.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του με έβαλε να υπογράψω ένα μνημόνιο συμφωνίας πως δεν θα μιλήσω στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Φυσικά τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Μπούμπα αρνήθηκαν τα πάντα. Ντρέπονται να παραδεχτούν πως πλήρωσαν για σεξ, πόσο μάλλον με έναν τρανσέξουαλ. Προσωπικά δεν μίλησα ποτέ στον Τύπο της Γαλλίας. Μάλιστα υπάρχει και ένα βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο υποστηρίζω πως δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση».

Η Βικτόρια τόνισε πως αποφάσισε να σπάσει τώρα την σιωπή της, επειδή η ιστορία διέρρευσε στην Γαλλία.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ