2013-09-26 14:47:03
Φωτογραφία για ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ 4ΕΤΙΑΣ ΣΤΟΝ... ΙΚΑΡΟ!
Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι, ο Βασίλης Τολιόπουλος βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρα του, με τον Ίκαρο Χαλκίδας να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης, βάζοντας στη μηχανή του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς!

Μετά από μαραθώνιες επαφές με την πλευρά του ερασιτέχνη Πανιωνίου, βρέθηκε η "χρυσή τομή" και ο εκρηκτικός γκαρντ, που κατά τα προηγούμενα χρόνια "έβγαλε μάτια" με την παιδική και την εφηβική ομάδα του Πανιώνιου, θα είναι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια παίκτης του Ικάρου Μετά από τη μη επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό, η ομάδα της Εύβοιας κινήθηκε αστραπιαία μετά από εισήγηση του Γιώργου Καλαφατάκη, απέκτησε εξ' αρχής προβάδισμα και τελικά τον έκανε δικό της.

Μάλιστα, στο δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Βασίλη Τολιόπουλου υπάρχει χαμηλό μπάι άουτ, ώστε να μπορεί να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, αν και πρώτη του προτεραιότητα είναι να δουλέψει σκληρά και να καθιερωθεί στο συγκρότημα της Χαλκίδας.

Βασικός λόγος που επέλεξε τον Ίκαρο ήταν η εξαιρετική προσέγγιση και το έντονο ενδιαφέρον προς τον ίδιο και την οικογένειά του από τους παράγοντες του συλλόγου, που απέδειξαν έμπρακτα πόσο τον ήθελαν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ