2013-09-28 23:38:03
Φωτογραφία για ΣΑΒΙΟΛΑ : ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ
Ο Ολυμπιακός πήρε μία… επαγγελματική νίκη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με 0-2 και πλέον στο μυαλό του υπάρχει μόνο το ματς με την Άντερλεχτ για το Champions League, όπως σχολίασε και ο Χαβιέρ Σαβιόλα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.

Ο Αργεντίνος επιθετικός, τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος με τη νίκη των ερυθρόλευκων, αλλά και το γκολ που πέτυχε και την ασίστ που έδωσε στον Βάις ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Ο Σαβιόλα, τόνισε ότι πλέον στο μυαλό των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο αγώνας με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες και πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο Βέλγιο για να πάρουν ότι δεν πήραν στην πρεμιέρα των ομίλων κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο Σαβιόλα, συνέστησε προσοχή καθώς όπως τόνισε και οι δύο ομάδες έχουν ανάγκη τους βαθμούς και θα είναι δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα:

Αν τον ικανοποιεί που βάζει γκολ με τον Ολυμπιακό στα τελευταία παιχνίδια: «Είμαι ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε μία ομάδα με καλή φυσική κατάσταση, η οποία έτρεχε και πάλευε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι ικανοποιημένος από την ασίστ μου στο πρώτο γκολ και είμαι ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα, αλλά και με τη νίκη της ομάδας μου».


Για το παιχνίδι του Champions League την Τετάρτη κόντρα στην Άντερλεχτ και αν είναι δύσκολο: «Ναι είναι δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια του Champions League είναι απαιτητικά, καθώς παίρνουν μέρος οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και όλες μπορούν να σε «βλάψουν». Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Τετάρτη να μπούμε δυναμικά και να πάρουμε τους βαθμούς που δεν τα καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη αγωνιστική».

Αν παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άντερλεχτ με… οδηγό το πρώτο ημίχρονο με την Παρί: «Μακάρι να μπορούμε να αποδώσουμε όπως το πρώτο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν και να επαναλάβουμε την καλή μας απόδοση. Είπα και πριν, το Champions League είναι απαιτητική διοργάνωση. Ελπίζω να είναι όμορφο ματς και να πάρουμε τους βαθμούς που επιθυμούμε. Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Σε τέτοια παιχνίδια δεν συγχωρούνται τα λάθη. Θα είναι ένα δύσκολο και όμορφο ματς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ