2013-09-29 01:07:45
Φωτογραφία για ΚΑΛΤΣΑΣ : ΞΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, παραδέχτηκε ο Νίκος Καλτσάς, που τόνισε πως η ομάδα του Πανιωνίου κοιτάζει πλέον τον Άρη.

Στην κούραση και την απρόσεχτη τελική πάσα, χρέωσε την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Καλτσάς, που τόνισε πως τώρα ο Πανιώνιος κοιτάει το ματς με τον Άρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova: «Ξέραμε από την πρώτη στιγμή πως είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, αν και ήμασταν καλοί για 60 λεπτά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, έτσι κι αλλιώς δεν περιμέναμε πολλά. Θα μπορούσαμε όμως να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, τότε ίσως να διεκδικούσαμε το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και ξέραμε, πως αν κάνουμε κάποιο λάθος θα το πληρώσουμε. Μετά την μία ώρα αγώνα, εμείς κουραστήκαμε, δεχτήκαμε αρκετή πίεση και έτσι δεχτήκαμε δύο γκολ. Τώρα, στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Άρη, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε την νίκη».


Επίσης ο Καλτσάς ισχυρίστηκε ό,τι «από τέτοια ματς δεν μπορείς να περιμένες πολλά. Παίξαμε αμυντικά. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος. Τελικά δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος με αποτέλεσμα να χάσουμε τον αγώνα. Τώρα κοιτάμε τον Άρη. Για εμάς δεν είναι 3 πόντοι αυτό το ματς. Είναι... 6 πόντοι. Σήμερα πήγαμε καλά, το παλέψαμε αλλά μετά κουραστήκαμε».

Ο Μάρκος Ντούνης από την πλευρά του είπε: «Καταφέραμε και κρατήσαμε το μηδέν στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο δεν μπορέσαμε. Έτσι είναι η μπάλα. Άμα κάνεις λάθη θα το πληρώσεις, ειδικά με αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Γυρίζουμε σελίδα. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Άρη. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς και το μέλλον μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ