2013-09-29 03:30:09
Φωτογραφία για Σπορ κομψότητα και μεγαλύτερη ποικιλία: έξι κινητήρες για την BMW Σειρά 4 Coupe
Εξισορροπώντας μοναδικά την υψηλή αισθητική με τις δυναμικές ικανότητες, η BMW Σειρά 4 Coupe ξεχωρίζει από το πλήθος και διατίθεται με μία γκάμα σπορ και αποδοτικών κινητήρων. Η γκάμα ισχύος διευρύνεται και πάλι με τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις εκδόσεις diesel διαθέσιμες από το Νοέμβριο. Βασικό βενζινοκίνητο μοντέλο είναι η BMW 420i Coupe. Εδώ, ένας τετρακύλινδρος 135 kW/184 hp τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο (στάνταρ) ή οκτατάχυτο αυτόματο προαιρετικά. Η γκάμα επεκτείνεται με την άφιξη δύο εν σειρά εξακύλινδρων diesel τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo.

Ο κινητήρας της BMW 430d Coupe αποδίδει 190 kW/258 hp και στέλνει ισχύ στους πίσω τροχούς μέσω ενός στάνταρ οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Η BMW 435d Coupe 230 kW/313 hp εφοδιάζεται ομοίως στάνταρ με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο αλλά διατίθεται με BMW xDrive all-wheel drive. Το ευφυές σύστημα AWD προσφέρεται τώρα προαιρετικά για τις BMW 420i Coupe και BMW 420d Coupe, ανεβάζοντας τον αριθμό των διαθέσιμων τετρακίνητων εκδόσεων της BMW Σειράς 4 Coupe σε 5.


Παράλληλα με τη γκάμα κινητήρων, ολοκληρώνονται οι επιλογές BMW Line για την BMW Σειρά 4 Coupe. Τα πακέτα BMW Sport Line και BMW Luxury Line που ήδη κυκλοφορούν θα πλαισιωθούν από το BMW Modern Line, με εξωτερικές και εσωτερικές πινελιές οι οποίες προσδίδουν ιδιαίτερη λάμψη στην προηγμένη εμφάνιση του Coupe. Το πακέτο BMW Modern Line ξεχωρίζει με αποκλειστικές ζάντες ελαφρού κράματος, σχεδιαστικά στοιχεία σε σατινέ αλουμίνιο, απόχρωση Oyster για τις επιφάνειες των καθισμάτων, το κάτω τμήμα του ταμπλό οργάνων και την επένδυση οροφής, σπορ δερμάτινο τιμόνι και φωτισμός περιβάλλοντος με μεταβλητή απόχρωση.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ