2013-10-01 11:46:06
Φωτογραφία για Κατάληψη στο ΓΕΛ Μυγδονίας
"Aποφασίσαμε ως εκπρόσωποι του 15μελούς συμβουλίου του γυμνασίου Μυγδονίας να σας γράψουμε αυτήν την επιστολή, για να διαμαρτυρηθούμε για το θέμα των ΚΤΕΛ.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, τα λεωφορεία που είναι υπεύθυνα για την μεταφορά των μαθητών από τα γύρω χωριά προς το γυμνάσιο δεν εκτελούν τα δρομολόγια τους λόγω της σύμβασης που δεν έχει υπογραφεί. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινά για να έρθουν στο σχολείο το πρωί ή να αποχωρήσουν από αυτό για τα σπίτια τους το μεσημέρι.

Οι μαθητές από την Λητή είναι αναγκασμένοι να έρχονται στο σχολείο με το αστικό το οποίο δεν έχει θέσεις για όλους και έτσι υπερβαίνουν το όριο ατόμων. Έτσι κάθε πρωί στριμώχνονται μέσα στο αστικό. Υπήρξαν περιπτώσεις μαθητών που επειδή δεν χωρούσαν σε αυτόν τον σχετικά περιορισμένο χώρο δεν έμπαιναν στο αστικό και έτσι έχαναν την πρώτη ώρα του μαθήματος. Υπάρχουν και χειρότερα, καθώς τα παιδιά από τον Mονόλοφο αναγκάζονται να έρχονται και να φεύγουν από το σχολείο με τους γονείς τους, οι οποίοι δεν μπορούν να τους μεταφέρουν πάντα εφόσον εκείνη την ώρα που τα παιδία πάνε στο σχολείο αυτοί πρέπει να είναι ήδη στις δουλειές τους.

Zητάμε λοιπόν άμεση λύση ώστε τα σχολικά λεωφορεία να τηρήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους. Εάν η σύμβαση δεν υπογραφεί σύντομα θα αναγκαστούμε να κινητοποιήθουμε μαζί με γονείς και μαθητές."
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ