2013-10-01 15:50:04
Φωτογραφία για Νέα από την Κρήτη
«Πιστολέρο» τρομοκρατεί μια ολόκληρη γειτονιά και κυκλοφορεί ελεύθερος!

Τον ύπνο της έχει χάσει μία οικογένεια στην Αγία Αικατερίνη, η οποία δέχεται μονίμως απειλές από έναν 49χρονο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πυροβόλησε με πρόθεση να σκοτώσει μία 50χρονη που μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι του και μόλις αφέθηκε ελεύθερος άρχισε πάλι τις απειλές σε βάρος της ίδιας και της οικογένειάς της.

Ο λόγος για τον 49χρονο, ο οποίος είναι γνωστός στις διωκτικές Aρχές κι έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τη Δικαιοσύνη και παρά το γεγονός όμως ότι έχει συλληφθεί για σωρεία παραπτωμάτων, εισαγγελέας και ανακριτής θεωρούν ότι πρέπει να παραμένει ελεύθερος.

Ωστόσο με την επιστροφή του στο σπίτι του το άνδρας άρχισε πάλι τις απειλές, αυτή τη φορά εναντίον του 30χρονου γιου της 50χρονης, τον οποίο θεωρεί ως τον υπαίτιο της σύλληψής του.

Στη θέα των αστυνομικών ο 49χρονος μαζί με τη σύζυγό του άρχισαν απαιλούν λέγοντας πως στην πρώτη ευκαιρία θα συνεχίσουν τις καταστροφές της περιουσίας των γειτόνων τους!


«Ξέρω πως θα πάω φυλακή, αλλά όταν βγω θα σας σκοτώσω όλους έναν έναν» φέρεται να είπε ο άνδρας προς τα μέλη της οικογένειας. Και δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά και άλλες οικογένειες της γειτονιάς οι οποίες έχουν πρόβλημα μαζί του, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του, ενώ οι κάτοικοι ανησυχούν σοβαρά για την ασφάλειά τους.

Σφραγίστηκε η ταβέρνα που... «τα έβαλε» με το ΣΔΟΕ

Λουκέτο μπήκε πριν από λίγες ημέρες στην ταβέρνα στις Αρχάνες, που πριν από περίπου δύο μήνες, στις αρχές Αυγούστου, έγινε πρώτη είδηση στην Ελλάδα, λόγω του «θερμού επεισοδίου» μεταξύ θαμώνων, ιδιοκτητών και κλιμακίου του ΣΔΟΕ που πήγε να κάνει έλεγχο για αποδείξεις.

Η εντολή του ΓΓ του Υπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη για σφράγισμα του καταστήματος έφτασε στο Ηράκλειο, αρχικά στην Α’ΔΟΥ, η οποία όμως δήλωσε αναρμόδια και παραπέμφθηκε στη Β’ΔΟΥ, η οποία και εκτέλεσε την εντολή.

Η επιχείρηση σφραγίστηκε για έναν μήνα, από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου, παράλληλα «τρέχει» και η διαδικασία των προστίμων, τα οποία είναι τσουχτερά για τέτοιες περιπτώσεις, ενώ τα μέλη του ΣΔΟΕ κινούν τη διαδικασία κατάθεσης μηνυτήριας αναφοράς καθώς δεν τους επετράπη ο έλεγχος, ενώ έγιναν και στόχος φραστικών επιθέσεων από τους παρευρισκόμενους.

Τα γατάκια... ενοχλούσαν και τα εκτέλεσε με καραμπίνα!

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών μιας ταβέρνας στον Κόκκινο Πύργο ένας 60χρονος πήρε την καραμπίνα και σκότωσε δύο γατάκια, τα οποία ανέβαιναν στα τραπέζια και έτρωγαν τα αποφάγια που είχαν αφήσει οι πελάτες!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι και ευτυχώς δεν πέρασε απαρατήρητο από την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του δράστη, όμως αφέθη ελέυθερος με εντολή Εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είναι συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος βλέποντας τα άτυχα τετράποδα να ανεβαίνουν στα τραπέζια αποφάσισε να δώσει λύση με το δικό του... τρόπο.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ