2012-04-10 14:35:00
Φωτογραφία για ΤΑ.. ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΟΛΤΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Χαμός έχει γίνει στη Γερμανία με αφορμή την παρουσία του Λούις Χόλτμπι στην κερκίδα των φανατικών της Σάλκε και τα… από μικροφώνου υβριστικά σχόλιά του για την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Μετά τη νίκη 3-0 της Σάλκε επί του Αννόβερο, όλοι πανηγύριζαν στην «Φέλτινς Αρίνα», με τους οπαδούς του συλλόγου του Γκελζενκίρχεν να διασκεδάζουν για το «τρίποντο» που τους δίνει σοβαρό πλεονέκτημα έναντι της Γκλάντμπαχ για την τρίτη θέση της βαθμολογίας και την απ’ ευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν.

Βέβαια στο «πέταλο» των φανατικών στη Nordkurve το ενδιαφέρον είχε επικεντρωθεί στο επικείμενο ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ το προσεχές Σάββατο (14/04)! Μετά τη λήξη του ματς, ακούγονται συνθήματα όπως «σκ… στην Ντόρτμουντ» και «π… γιοι οπαδοί της Μπορούσια»! Το αξιοσημείωτο ήταν ότι ο Λούις Χόλτμπι βρισκόταν ανάμεσα στους οπαδούς οργανώνοντας μάλιστα την κερκίδα με ένα μικρόφωνο στα χέρια του!

«Ήμουν εκεί, αλλά δεν τραγουδούσα, απλά σφύριζα», δηλώνει θέλοντας να αποφύγει τα... χειρότερα- ο 21χρονος μέσος της Σάλκε που πιάστηκε… επ’ αυτοφώρω και έχει προκαλέσει αναστάτωση στη Γερμανία σχετικά με το αν πρέπει να τιμωρηθεί ή όχι.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ