2012-04-10 14:44:51
Φωτογραφία για Κα Μπακογιάννη, Καλό Σας Πάσχα! Αναγνώστης απλήρωτος εύχεται...
Είμαι υπάλληλος στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα τα τελευταία 12 χρόνια. Ουδέποτε βολεύτηκα σε καμία θέση δημοσίου, ουδέποτε έτρεξα πίσω από κανέναν... Βουλευτή να με διορίσει, εμένα ή κάποιον από την οικογένειά μου.

Αντιμετώπισα την εργασία μου, όπως θα αντιμετώπιζα και κάθε άλλη, σα το «ψωμί» μου. Είμαι μισθωτός υπάλληλος των 900 ευρώ (μετά από 12 χρόνια εργασίας το τονίζω) και συνάμα απλήρωτος υπάλληλος των τελευταίων 6 μηνών (συμπεριλαμβανομένου και του Απριλίου που «τρέχει»)

Περιμένουμε από αρχές Γενάρη την χθεσινή τροπολογία να ψηφιστεί στη Βουλή, ώστε να αποδεσμευτούν τα χρήματα των κομμάτων για να πληρωθούμε. Να πληρωθούμε;..χαχαχα

Εννοώ να πληρώσουμε τους πιστωτές μας που-και τους ευχαριστώ από καρδίας γι’αυτό- μήνες τώρα δείχνουν κατανόηση που δε μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας..

Φτάσαμε Μεγάλη Τρίτη για να διαβάζουμε την κυρία Μπακογιάννη (και άλλους φυσικά) να κατονομάζουν την τροπολογία ως αντισυνταγματική και με νομικές κινήσεις θα το αποδείξουν κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ…..


Κυρία Μπακογιάνη, έχετε μήπως σκεφτεί ότι μέχρι πρότινος ήσασταν κομματικό μέλος και μάλιστα προσηλωμένη στην κομματική πειθαρχία της Νέας Δημοκρατίας, το «άλλο κακό και απάνθρωπο» κόμμα που λαμβάνει χρήματα από την τροπολογία; Μήπως τόσα χρόνια γνωρίζατε τι συμβαίνει με τις χρηματοδοτήσεις αμφότερων, αλλά δε το σχολιάζατε καν, γιατί βόλευε και το δικό σας κόμμα να παίρνει χρήμα; Τώρα ξαφνικά εσείς και ο κύριος –άλλο φυντάνι αυτό- Καμμένος , θυμηθήκατε ότι δεν έπρεπε να λαμβάνονται αυτά τα χρήματα;… Μετά από τόσα χρόνια;!

Μα πόσα μικροπολιτικά παιχνίδια παίζετε εις βάρος του λαού, όπου μες στην ελεεινή σας προσπάθεια να φανείτε ήρωες για να κερδίσετε ψηφαλάκια, δε σκέφτεστε ότι εκατοντάδες οικογένειες (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-κλπ) δεν ανταπεξέρχονται στις βασικές τους υποχρεώσεις μήνες τώρα και αυτό που περιμέναμε ήταν αυτή η τροπολογία; Είμαστε απλήρωτοι, είμαστε-προσωρινά-ανασφάλιστοι και ίσως μελλοντικά άνεργοι.

Δε ζητήσαμε ποτέ τον οίκτο κανενός, εξάλλου μόλις ανοίχτηκε ένα περιβόητο blog των εργαζομένων (που προσωπικά δε το αναγνωρίζω ως αντιπροσωπευτικό μας, θεωρώ μάλιστα ότι δεν ήταν καν εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ αυτοί που το άνοιξαν), ο κόσμος έδειξε το απάνθρωπο πρόσωπό του με το να καταριέται εμάς και τα παιδιά μας…Αυτό ας μείνει ασχολίαστο δε, αφού το αναφέρω μόνο για να έχετε μια ιδέα τι τραβάμε εμείς, οι απλοί υπάλληλοι, που «πληρώνουμε» τις πολιτικές αποφάσεις των Κυβερνήσεων Κυρία Μπακογιάννη, Ντόρα, κύριε Καμμένε, Πάνο, κύριε Καρατζαφέρη, Γιώργο, ντροπή σας που παίζετε με τις ζωές μας, με την αξιοπρέπειά μας στο βωμό των μικροπολιτικών βλέψεων σας.. Ντροπή σας που με τέτοιες κινήσεις εξωθείτε τα κόμματα να μας απολύσουν μεθαύριο αφού δε θα μπορούν να μας πληρώσουν και θα εκτοξεύσετε το ποσοστό της ανεργίας αφού μιλάμε για εκατοντάδες υπαλλήλους τόσο σε Κεντρικό επίπεδο, όσο και σε Περιφερειακό

Α!Μη ξεχάσετε τόσο που θα γίνουν οι εκλογές, να μισθωσετε τα αεροπλάνα και τις πτήσεις charter για να φέρετε τους ψηφοφόρους σας, με τα λεφτά που αν τόσο σας πόναγε αυτό το δύσμοιρο Κράτος, μπορούσατε να τα ΔΩΡΙΣΕΤΕ στα ταμεία για τους συνταξιούχους και τους χρόνια ανέργους Κυρίοι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχετε…

Εύχομαι να σας δώσει ο Χριστός τη θεία Φώτιση να πάψετε επιτέλους όλοι σας να παίζετε με τις ζωές και τις αξιοπρέπειες όλων μας…

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπράβο ρε  ΑΤΡΟΜΗΤΕ!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπράβο ρε ΑΤΡΟΜΗΤΕ!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ