2013-10-03 14:44:14
Φωτογραφία για Η ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *8ΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΟ*
Μία ημέρα μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, η καθιερωμένη παρακάμερα του "novasports.gr" μας «μεταφέρει» στην Grand Place, την επιβλητική πλατεία του 15ου αιώνα που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Βρυξελλών. Εκεί, όπου απ' το πρωί της Τετάρτης, άρχισαν να συγκεντρώνονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να απολαύσουν τον καφέ τους, να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια, να γευτούν τα φημισμένα βελγικά σοκολατάκια, αλλά και τα περίφημα μύδια της περιοχής.

Παράλληλα, επισκέφθηκαν και το Manneken Pis, το διάσημο μικροσκοπικό άγαλμα του αγοριού που ουρεί, το οποίο σύμφωνα με τον θρύλο, πριν από αιώνες έσωσε από πυρκαγιά την πόλη των Βρυξελλών.

Έξω απ' το «Κονσταντ Βάντεν Στοκ», η ατμόσφαιρα θύμιζε γιορτή με τις υπαίθριες καντίνες και τα τραπεζάκια που είχαν βγάλει στο δρόμο οι ιδιοκτήτες εστιατορίων, εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό. Φυσικά, σε πρώτη θέση ήταν η κατανάλωση της βελγικής μπύρας. Παρεμπιπτόντως, όπως θα δείτε στο βίντεο, στις εξέδρες του γηπέδου απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητών! Υπάρχει μάλιστα, σχετική ένδειξη στις θύρες.

Μία επίσκεψη απ' την μπουτίκ της Αντερλεχτ έκαναν αρκετοί απ' τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι εντός του γηπέδου, δημιούργησαν από νωρίς θερμή ατμόσφαιρα, με τους οπαδούς των πρωταθλητών Βελγίου να μπαίνουν στη μάχη της εξέδρας λίγο πριν απ' τη σέντρα του αγώνα, στον οποίο θριάμβευσαν οι ερυθρόλευκοι.

Δείτε την παρακάμερα του Άντερλεχτ - Ολυμπιακός, ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ