2012-04-10 15:28:42
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Προς Ίντερ ο Καπίνο
Διατεθειμένη να κάνει δικό της τον Στέφανο Καπίνο εμφανίζεται η Ίντερ, η οποία είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα οι «νερατζούρι» έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον 18χρονο πορτιέρο από τον περασμένο Νοέμβριο και συγκεκριμένα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τον πρώτο γύρο της Super League και πλέον είναι έτοιμοι ώστε να τον αποκτήσουν.

Οι Ιταλοί φέρεται να είχαν καταθέσει δύο (ανεπίσημες) προτάσεις προς τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο και εισέπραξαν ισάριθμες αρνήσεις. Ο λόγος βέβαια ήταν πως τον περασμένο Ιανουάριο ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν ο βασικός της ομάδας και το «τριφύλλι» πήγαινε για Πρωτάθλημα ενώ δεν είχε να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τα οικονομικά πρόβλημα που έχει αυτή την στιγμή.

Μάλιστα η Ίντερ φέρεται να έχει ενημερώσει τον Παναθηναϊκό πως τα τρία εκατ. ευρώ είναι στην διάθεσή τους σε περίπτωση που αποφασίσουν να δώσουν την συγκατάθεσή τους για την παραχώρηση του Στέφανο Καπίνο. Έτσι με βάση τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του συλλόγου οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι, εφόσον ισχύει η πρόταση, να πουν το πολυπόθητο «ναι» και ο ταλαντούχος γκολκίπερ να μετακομίσει στο Μιλάνο.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ