2013-10-03 17:50:24
Φωτογραφία για ΒΑΪΣ : ΕΙΧΑΜΕ... ΤΥΧΗ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
«Ημασταν τυχεροί και είχαμε έναν φανταστικό τερματοφύλακα που έδειξε την ποιότητα του», δήλωσε στο σάιτ της UEFA μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού μέσα στις Βρυξέλλες επί της Αντερλεχτ, ο Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος, όπως και ο Κώστας Μήτρογλου, έσπευσε να μιλήσει για το ματς με την Μπενφίκα.

«Ημασταν και λίγο τυχεροί και βέβαια ο τερματοφύλακας μας έπιασε πέναλτι, ενώ είχε και σπουδαίες επεμβάσεις, όταν η Αντερλεχτ μας πίεσε», επεσήμανε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός.

«Ο φανταστικός μας τερματοφύλακας έδειξε σήμερα την ποιότητα του», συμπλήρωσε ο Βάις για να σπεύσει στη συνέχεια να μιλήσει για τον Μήτρογλου.

«Όταν ο Μήτρογλου πέτυχε το 2-0, το ματς τελείωσε, οι αντίπαλοι μας άνοιξαν περισσότερο και βρήκαμε χώρους, όμως πρέπει να πάρουν credits απ' αυτό το ματς, διότι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο», σημείωσε.

«Ξέραμε ότι ο Μήτρογλου μπορεί να σκοράρει και πραγματικά μας έλειψε το Σάββατο στο πρωτάθλημα, όπου αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο (2-0), όμως σήμερα επέστρεψε και ήταν σπουδαίος», είπε ο Βάις και καταλήγοντας μίλησε για τα ματς με την Μπενφίκα.

«Μετά απ' αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, μας περιμένει ένα πολύ μεγάλο ματς με την Μπενφίκα, θα εντελώς διαφορετικό ματς και από άποψης στιλ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε», κατέληξε ο Βάις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Δεν καταργείται η Διαύγεια»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Δεν καταργείται η Διαύγεια»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ