2012-04-10 15:42:08
Φωτογραφία για Δεδομένη η φυγή του Κράσιτς
Μαντίλι ετοιμάζεται να κουνήσει στη Γιουβέντους ο Μίλος Κράσιτς το καλοκαίρι. Διαβάστε τι δήλωσε ο ατζέντης του Ρώσου για το μέλλον του πελάτη του.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η φυγή του Μίλος Κράσιτς από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι.

Ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Αντόνιο Κόντε και αυτός είναι ο λόγος που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το Τορίνο.

Ο Κράσιτς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από τη "Γηραιά Κυρία" και με τις πρώτες του εμφανίσεις έδειξε πως θα μπορούσε να βοηθήσει. Ωστόσο, από τη στιγμή που ανέλαβε τη Γιούβε ο Κόντε, ο Κράσις παραγκωνίσθηκε λόγω των κακών σχέσεών του με τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Ρώσος έχει προσεγγίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και τον Ιανουάριο του δόθηκε η ευκαιρία να πάει σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε, θεωρώντας ίσως πως θα μπορούσε να πείσει τον Κόντε και να αγωνιστεί ξανά στην ιταλική ομάδα.

Κάτι τέτοιο δε συνέβη και πλέον η φυγή του το καλοκαίρι είναι σίγουρη, όπως δήλωσε ο Βλάντο Μπόροζαν, εκπρόσωπός του στο TuttoMercatoWeb.com: "Ο Κράσιτς δεδομένα θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Αυτή τη στιγμή λέμε πολλά για τον Κράσιτς. Ας περιμένουμε να τελειώσει η σεζόν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ