2013-10-04 11:14:10
Φωτογραφία για 20 ΓΚΟΛ ΣΕ... 19 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ο Κώστας Μήτρογλου είναι το πρόσωπο των ημερών με τα τρία γκολ στις Βρυξέλλες και με την τεράστια διεθνή απήχηση για τα κατορθώματά του.

Ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού χαρακτηρίστηκε ως «ο βασιλιάς των χατ-τρικ», φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με Ρονάλντο και Μέσι, αποθεώθηκε από όλα τα διεθνή ΜΜΕ, έγινε πρώτο θέμα στην ΟΥΕΦΑ, μπήκε στη λίστα με τους 25 παίκτες που έχουν βάλει εκτός έδρας τρία γκολ στη διοργάνωση, μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής και εκτόξευσε τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει η σκέψη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, να κληθεί ο παίκτης να υπογράψει νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας τη διάρκεια του υπάρχοντος, με μεγαλύτερες απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα από αυτή των 8 εκ. ευρώ.

Για τον "πιστολέρο" το ήδη έντονο ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους θα γίνει προφανώς ακόμα πιο έντονο στη συνέχεια, αλλά κάνει πολύ θετική εντύπωση ο τρόπος που διαχειρίζεται την επιτυχία του ο ίδιος ο διεθνής φορ που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στο σκοράρισμα, αφού εκτός των άλλων έχει βάλει 20 γκολ στις τελευταίες 19 συμμετοχές του!


Μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και τον προσωπικό του στο Βέλγιο, ο Μήτρογλου έδειξε μια πολύ προσγειωμένη συμπεριφορά. Στις δηλώσεις του δεν σήκωσε τουπέ, είπε ότι κάνει τα πάντα για την ομάδα κάθε φορά που παίζει και ότι είναι έτοιμος για να βοηθήσει με τα γκολ του με κάθε τρόπο, σκοράροντας με το αριστερό, με το δεξί ή με το κεφάλι.

Αυτό που θέλει ο διεθνής φορ είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, να έχει διάρκεια στην απόδοσή του και να βρίσκει δίχτυα σε όλα τα ματς του Θρύλου και επαναλαμβάνει ότι αυτό που τον ενδιαφέρει αποκλειστικά τώρα είναι η καριέρα του στον Ολυμπιακό και όχι τι θα γίνει αργότερα με κάποια μεταγραφή στο εξωτερικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ