2013-10-05 18:31:03
Φωτογραφία για Ευρείας κλίμακας Αστυνομικές επιχειρήσεις σε Τρίκαλα και Μαγνησία
Στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας... αστυνομικές εξορμήσεις σε καταυλισμούς ROMA, επιχειρήσεις αγοράς – εμπορίας – ανακύκλωσης μετάλλων «SCRAP» και ενεχυροδανειστήρια στους νομούς Μαγνησίας και Τρικάλων.

Στις εξορμήσεις αυτές συμμετείχαν 46 συνολικά συνεργεία με 118 Αστυνομικούς από τις κατά τόπους Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό της ΟΠΚΕ, της Δίωξης Ναρκωτικών, συνεπικουρούμενοι από διμοιρία υποστήριξης των αρμόδιων Αστυνομικών Διευθύνσεων.

Όσον αφορά την εξόρμηση στο Νομό Μαγνησίας, συγκροτήθηκαν συνολικά 26 συνεργεία, στα οποία διατέθηκαν 67 Αστυνομικοί και 30 οχήματα, ελέγχθηκαν συνολικά 310 άτομα, 195 οχήματα και 4 επιχειρήσεις εκμετάλλευσης μετάλλων.

Βεβαιώθηκαν 147 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 44 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και προσήχθησαν 45 άτομα, από τα οποία 17 Έλληνες και 28 αλλοδαποί.

Όσον αφορά την εξόρμηση στο Νομό Τρικάλων, συγκροτήθηκαν συνολικά 20 συνεργεία, στα οποία διατέθηκαν 51 Αστυνομικοί και 18 οχήματα. Ελέγχθηκαν συνολικά 472 άτομα, 417 οχήματα, 4 επιχειρήσεις εκμετάλλευσης μετάλλων, 8 ενεχυροδανειστήρια και 2 οίκοι ανοχής. Βεβαιώθηκαν 117 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 19 παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 27 άτομα, από τα οποία 23 Έλληνες και 4 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 4 Έλληνες και συγκεκριμένα, οι 2 για καταδικαστικές αποφάσεις, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της «καταδολίευσης δανειστών» με ποινή φυλάκισης 6 μηνών και της κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, με ποινή κάθειρξης 14 ετών και χρηματική ποινή 15.000 ευρώ, ένας για παράβαση του νόμου περί όπλων και ένας για δύο περιπτώσεις κλοπών σε περίπτερο και στη συνέχεια σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα.

Κατασχέθηκαν, κυνηγετικό όπλο, ζώνη – θήκη κυνηγετικών φυσιγγίων, 9 κυνηγετικά φυσίγγια, κυνηγετικό μαχαίρι και κινητό τηλέφωνο.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ