2013-10-06 00:34:35
Φωτογραφία για Έγραψε ιστορία η εθνική ανδρών του πινγκ πονγκ εξασφαλίζοντας μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Ο Παναγιώτης Γκιώνης θα φορέσει στο λαιμό του, όπως και οι συμπαίκτες του, για πρώτη φορά μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πίνγκ πόνγκΣτους πιο δύσκολους καιρούς η επιτραπέζια αντισφαίριση γράφει ιστορία. 

Σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της, η εθνική ομάδα πίνγκ πόνγκ επικράτησε της Πορτογαλίας με 3-1 και εξασφάλισε την είσοδό της στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σβέσατ και μαζί ένα μετάλλιο για πρώτη φορά, καθώς δεν υπάρχουν αγώνες για 3η και 4η θέση.

Εχοντας μάλιστα αποκλείσει στον προημιτελικό το μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα παίξει την Κυριακή το απόγευμα (19.00) με την Λευκορωσία στον ημιτελικό, είναι ικανό για όλα.

Πρόκειται για την κορυφαία στιγμή της εθνικής ομάδας και έρχεται να καταδείξει με τον πιο πειστικό τρόπο ότι στους χαλεπούς καιρούς και μπροστά στη μικρή βοήθεια της πολιτείας η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση εξακολουθεί να μεγαλουργεί, να εκπροσωπεί επάξια τη χώρα και να χαρίζει χαμόγελα στους Έλληνες φιλάθλους!


Ο Παναγιώτης Γκιώνης (που σημείωσε δύο σπουδαίες νίκες), ο Κώστας Παπαγεωργίου, που πάλι συνέβαλε τα μέγιστα με τη νίκη του και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα συνέθεσαν μία εκπληκτική τριάδα (στον πάγκο ήταν ο Τάσος Ρηνιώτης), που με το μαεστρικό κοουτσάρισμα του Κώστα Βατσακλή εξουδετέρωσε μία βασική διεκδικήτρια του τίτλου! Ήταν η μέρα της, ήταν η ώρα της για μετάλλιο και ύστερα από δύο χαμένους προημιτελικούς εκμεταλλεύτηκε την τρίτη και…φαρμακερή ευκαιρία με τεράστια καρδιά και μεγαλειώδη απόδοση εξασφαλίζοντας θέση στο βάθρο.

Τώρα θα παλέψει για ένα ακόμα βήμα προς τον Ολυμπο και με αντίπαλο τη Λευκορωσία (19.00 ώρα Ελλάδας) θα διεκδικήσει την Κυριακή την είσοδο της στον τελικό.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ