2013-10-06 10:11:15
Φωτογραφία για ΠΡΟΤΑΣΟΦ : ΤΑ ΔΥΟ... ΚΟΛΛΗΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Τα καλύτερα είπε για τον Κώστα Μήτρογλου ο Ολεγκ Προτάσοφ μιλώντας στον «Γαύρο».

Ο παλιός ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την ευρεία νίκη των ερυθρόλευκων στην έδρα της Αντερλεχτ αλλά και το χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου.

Επίσης αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν οι ερυθρόλευκοι αλλά και στο πού πιστεύει ο ίδιος ότι θα κριθεί! Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς… τόνους και επισήμανε ότι το να πάρουν οι παίκτες του Μίτσελ το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν θα είναι εύκολο, αλλά σίγουρα μπορούν να το κάνουν.

Χρειάζεται προσοχή, όπως αναφέρει, και μεγαλύτερη προσπάθεια στα δύο «κολλητά» παιχνίδια που δίνουν οι ερυθρόλευκοι με την Μπενφίκα σε Πορτογαλία και Ελλάδα!

«ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ»!

Αρχικά ο Ολεγκ Προτάσοφ έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τα τρία γκολ που κατάφερε να σκοράρει ο Κώστας Μήτρογλου. Συγκεκριμένα, ο βετεράνος άσος των ερυθρόλευκων τόνισε: «Μπράβο του! Ηταν κάτι σπουδαίο, που δεν μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής. Εκανε τρομερή δουλειά».


«ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ποιότητα του «πιστολέρο», ο οποίος την Τετάρτη το βράδυ «καθάρισε» μόνος του με τρία τέρματα την Αντερλεχτ και της έκλεισε το… σπίτι. Μάλιστα έγινε και ο πρώτος Ελληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. «Είναι πολύ καλός επιθετικός. Ενας τρομερός φορ και ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται. Τέτοιοι παίκτες, πρέπει να υπάρχουν στα δύσκολα παιχνίδια. Να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους, να βγουν μπροστά και να κάνουν τη διαφορά. Τέτοιος είναι ο Μήτρογλου. Μπορεί να πάρει την πρωτοβουλία και να σκοράρει. Και αυτό έκανε και την Τετάρτη με την Αντερλεχτ. Βγήκε μπροστά και πέτυχε 3 γκολ, δίνοντας μια σημαντική νίκη στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια του Ολεγκ Προτάσοφ.

«ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ»

Στην ερώτηση που του έγινε αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ο Ολεγκ Προτάσοφ κράτησε χαμηλούς… τόνους. Δήλωσε ότι ο Θρύλος έχει τις δυνατότητες, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο: «Σίγουρα ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εχει την ποιότητα και το ρόστερ. Αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Χρειάζεται προσοχή στα επόμενα παιχνίδια».

«ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ»!

Ολοκληρώνοντας, ο Ολεγκ Προτάσοφ αναφέρθηκε στο… κλειδί της πρόκρισης. Δηλαδή στο πού πιστεύει ο ίδιος ότι θα κριθεί το εισιτήριο για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οπως είπε κι ο ίδιος, τα δύο «κολλητά» παιχνίδι με την Μπενφίκα θα είναι «όλα τα λεφτά». 

Από εκεί και πέρα σχολίασε: «Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να είναι συγκεντρωμένος. Θεωρώ ότι τα δύο… κολλητά ματς με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία και στην Ελλάδα θα είναι όλα τα λεφτά. Εκεί θα κριθούν όλα. Αν για παράδειγμα ο Ολυμπιακός πάρει 6 βαθμούς θα έχει τον πρώτο λόγο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρει. Εκεί θα χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και μεγαλύτερη προσπάθεια »!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ