2013-10-06 16:18:58
Φωτογραφία για ΠΑΟΚ - Στα... θρανία για τα social media!
Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει ακριβά αναρτήσεις ποδοσφαιριστών του στο facebook και το twitter. Σε πρώτη φάση αυτό που αποφάσισε να κάνει η ΠΑΕ είναι να βάλει θεμέλια για τη σωστή χρήση των social media στους παίκτες των Ακαδημιών αλλά και στους γονείς τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Σε μια πλήρως ψηφιακή εποχή όπου το διαδίκτυο διεκδικεί και καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον περισσότερο κόσμο έχουν πάψει να αποτελούν ένα χόμπι κι έχουν μετατραπεί σε τρόπο ζωής. Εναν τρόπο ζωής που αν δεν ξέρεις να τον διαχειριστείς σωστά κρύβει πολλούς κινδύνους. Ειδικά για τα νέα παιδιά που τα χρησιμοποιούν.

Τα Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, διοργανώνουν για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους γονείς των τμημάτων Κ 10 ως και Κ20 ημερίδα με θέμα: Διαδίκτυο – Διευκόλυνση ή απειλή για τα παιδιά μας.

Βασική ομιλήτρια της ημερίδας θα είναι η κ. Ειρήνη Ρέρα, ψυχολόγος και βασικός συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» του ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ