2013-10-09 22:19:04
Φωτογραφία για «Χριστουγεννιάτικο χωριό» και στο Βόλο φέτος
Σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Ένα χωριό, διαφορετικό από τα άλλα, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου για τις ημέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα τον αντιδήμαρχο Βόλου κ. Απόστολο Παντσά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Παντσάς, τον περασμένο Ιούνιο εγκρίθηκε η δημιουργία πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς όσους θα ήθελαν να αναλάβουν τη δημιουργία και λειτουργία του «Χριστουγεννιάτικου χωριού», στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Το ύψος της ενοικίασης του εν λόγω χώρου, ανήλθε στο ποσό των 20.000 ευρώ, ενώ οι δυο επικρατέστερες προτάσεις, αναμένεται να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Κατά τον κο Παντσά, ο χώρος που διατίθεται για τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, καλύπτει μια έκταση τεσσάρων στρεμμάτων στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», θα φιλοξενήσει διάφορες δράσεις, όπως και παγοδρόμιο, ενώ όλες οι κινήσεις γίνονται, ώστε το αποτέλεσμα να μη βλάψει την αισθητική της πόλης.


Ο αντιδήμαρχος Βόλου, εμφανίστηκε σίγουρος, ότι το «Χριστουγεννιάτικο χωριό» θα αποτελέσει μια ζεστή γωνιά, πολύ κοντά στο κέντρο του Βόλου, η οποία θα αποτελέσει δέλεαρ, τόσο για τους Βολιώτες, όσο και για τους κατοίκους άλλων Θεσσαλικών πόλεων, που θέλουν να περάσουν χαρούμενο και εποικοδομητικό χρόνο, χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε πολλά έξοδα.

Εξάλλου, τόνισε ότι εκτός από το Χριστουγεννιάτικο χωριό, παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις θα διαχυθούν σε όλη την πόλη, ώστε κάθε γωνιά της, να ενταχθεί στο κλίμα των Χριστουγέννων.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ