2013-10-12 23:47:07
Φωτογραφία για ΧΡΕΟΣ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ!
Στη Βαλέτα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την αναμέτρηση της Τρίτης (15/10) με την Μάλτα, στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2015.

Οι διεθνείς που αγωνίστηκαν στο ματς με την Τουρκία ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε βοηθητικό γήπεδο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Μάλτας.

Την αποστολή της Ελπίδων δεν ακολούθησε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης, καθώς συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες στο ματς με την Τουρκία.

Στο μεταξύ, για την αναμέτρηση με την Τουρκία, αλλά και τη συνέχεια των προκριματικών, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό για την συνέχεια των προκριματικών.

"Θεωρώ ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τουρκία. Αιφνιδιαστήκαμε από το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και βρεθήκαμε εκτός αγωνιστικού πλάνου.


Φυσικά, καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια και πιέσαμε τους αντιπάλους για να σκοράρουμε, όμως δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα και μας έλειψε η τύχη. Δεν κρίθηκε τίποτα, πιστεύω ότι θα δοθεί σκληρή μάχη μεταξύ τεσσάρων ομάδων για την πρωτιά και τη δεύτερη θέση.

Πάνω απ' όλα οφείλουμε να νικήσουμε τη Μάλτα, ώστε να συγκεντρωθούμε χωρίς άλλες απώλειες βαθμών για τα σπουδαία ματς του Νοεμβρίου με Σουηδία και Πολωνία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ