2012-04-11 01:29:04
Φωτογραφία για Εμμένει στις θέσεις του ο Ραγκούσης
«Έχω γνωστοποιήσει την επιθυμία μου (για την Β' Αθήνας), αλλά ούτε διεκδικώ, ούτε πιέζω κανέναν και για τίποτα. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις αύριο», τόνισε... ο Αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας σήμερα στη ΝΕΤ.

«Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή τήρησα αυτή τη στάση αρχής, πρέπει να με τιμωρήσουν, είμαι έτοιμος να πληρώσω το κόστος. Εγώ επιμένω στις θέσεις μου», πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσηςσχολιάζοντας τη διαφοροποίησή του στην τροπολογία για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, που προκάλεσε την αντίδραση της Ιπποκράτους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας επισήμανε: «Με πονάει να μην κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ. Οι οικονομικές δεσμεύσεις κατανοώ ότι δεν μπορούν να υλοποιηθούν, αλλά όσον αφορά στις θεσμικές δεσμεύσεις δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τις υλοποιήσουμε».

Ταυτόχρονα, ο κ. Ραγκούσης χαρακτήρισε «αναπόφευκτη» την κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, «αλλιώς θα υπάρξει πολιτική κρίση, που αν προστεθεί στην υπάρχουσα οικονομική κρίση, θα είναι καταστροφικό».

Ο κ. Ραγκούσης επισήμανε, τέλος, ότι σε αυτήν την κυβερνητική συνεργασία θα πρέπει «πάση θυσία» να γίνει εφικτή η συμμετοχή και της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη.e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ