2013-10-15 13:28:54
Φωτογραφία για Η έξοδος των ανθρώπων της showbiz
Μοναδική χαρακτηρίστηκε η βραδιά γνωστού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας όταν φίλοι και θαμώνες βρέθηκαν εκεί για το σχετικό χειμερινό opening. Σημείο συνάντησης δεν ήταν μόνο για τις παρέες και τον κόσμο που από νωρίς κατέκλυσαν την είσοδο του μαγαζιού, αλλά και για τους επώνυμους προσκεκλημένους της εγχώριας showbiz

Η Μαρία Ηλιάκη ήταν η πρώτη που έφτασε και τα φλας κάνανε την νύχτα μέρα, λίγα λεπτά μετά ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν ο επόμενος καλεσμένος που πρώτα χαιρέτισε τους δημοσιογράφους και μετέπειτα φωτογραφήθηκε στην είσοδο του μαγαζιού. Η Μαρία Μπεκατώρου άφησε για λίγο τις πρόβες και βγήκε να χαλαρώσει πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής που θα παρουσιάζει στον ANT1.

Τα φλας άστραψαν όταν έφτασε Ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος για 5η συνεχόμενη σεζόν εμφανίζεται στο Fantasia Live με μεγάλη επιτυχία.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός μαζί με τον κομμωτή Μάνο Κοψαχείλη φωτογραφήθηκαν στην είσοδο όπως και η ηθοποιός Δήμητρα Σιγάλα και ο συνοδός, της Δημήτρης Γαλάνης.

Τέλος έδωσαν το παρών η Αποστολία Ζώη και η Josephine Wendel οι οποίες εμφανίζονται φέτος μαζί με τον Νίκο Βέρτη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ