2012-04-11 09:09:25
Φωτογραφία για Δικαιώθηκε στην ένσταση ο Αρης, συνεχίζεται ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης
Δικαιώθηκε στην ένσταση ο Αρης, συνεχίζεται ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης11/4/2012

Θετική εξέλιξη είχε για την ΠΑΕ Άρης η εκδίκαση από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague, για τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε αντικανονική τη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Τριτσώνη και διέταξε τη συνέχιση της αναμέτρησης από το 43ο λεπτό, εντός δεκαπέντε ημερών. Παράλληλα, επέβαλλε πρόστιμο 55.000 ευρώ και μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Άρη για τη ρίψη του μπουκαλιού στη βοηθό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής:

» H πειθαρχική επιτροπή δέχεται την ένσταση περί αντικανονικής διακοπής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που διεξήχθη στις 8-4-2012, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης και διεκόπη οριστικά στο 42ο λεπτό.


Διατάσσει τον επανορισμό του διακοπέντος αγώνα από την αρμόδια διοργανώτρια αρχή και τη συνέχισή του για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, δηλαδή από το 42ο λεπτό, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή ιδίως ως προς τον αριθμό των τερμάτων και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών.

Δέχεται ότι εγκαλουμένη τέλεσε τις αποδοθείσες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην εγκαλουμένη χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων (55.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές.

Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην ενιστάμενη ΠΑΕ».
ALEX WEB RADIO/TV alexwebradiotv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ