2013-10-20 15:05:03
Φωτογραφία για «ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!»
Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στους συμπατριώτες του για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, παρακινώντας τους να πάνε στο γήπεδο για να δουν από κοντά τον... Μήτρογλου!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας έκανε δηλώσεις στην "Correio da Manha" ενόψει της αναμέτρησης των «Αετών» με τους ερυθρόλευκους, έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου και υποστήριξε ότι το 1-4 της Παρί επί του Ολυμπιακού δεν αρκεί για συμπεράσματα.

«Πηγαίνετε να τον δείτε με την Μπενφίκα, ο Μήτρογλου έχει την αίσθηση του γκολ, το "μυρίζεται" και δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη με τέτοιες ικανότητες», τόνισε αρχικά ο Σάντος και πρόσθεσε, σχετικά με τους επιθετικούς που είχε στη διάθεσή του όλα τα χρόνια της καριέρας του:

«Έχω προπονήσει πολλούς επιθετικούς με κορυφαίο και τον Ζαρντέλ, αλλά σε ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να ήταν καθοριστικός, έχω προπονήσει και τους Μίκολι, Νούνο Γκόμες, Λιέντσον, Ζοάο Βιέιρα Πίντο που ήταν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ο καθένας όμως έχει τα δικά του χαρακτηριστικά».


Όσον αφορά την Μπενφίκα τόνισε: «Η Μπενφίκα ξεκίνησε καλά αλλά τώρα με εκπλήσσει έτσι όπως είναι. Η ομάδα όμως μπορεί να ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Χρειάζεται ηρεμία να βρει τον καλό της εαυτό και να παλέψει για τους στόχους της», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος απάντησε και στην ερώτηση περί του αν ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι καθοριστικός για την πορεία της Μπενφίκα στην συνέχεια.

Σχετικά με τους ερυθρόλευκους υποστήριξε: «Μια ομάδα που έχει τόσους τίτλους στην Ελλάδα, όπως ο Ολυμπιακός, είναι πάντα επικίνδυνη, μπορεί να έχασε με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο του ματς στο Champions League, ωστόσο όποιος είδε το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να πιστέψει πως αυτό δεν θα συνέβαινε. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο με 3-1. Η Παρί εκμεταλλεύτηκε κάποιες στιγμές της στο δεύτερο ημίχρονο με τα στημένες φάσεις για να πάρει την νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ