2013-10-21 04:53:05
Φωτογραφία για Παρών στην κλήρωση της Ζυρίχης ο Σάντος
Για τις 15:00 είναι προγραμματισμένη σήμερα η κλήρωση των ζευγαριών για τους αγώνες-μπαράζ του... Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και η Εθνική Ελλάδος θα βρει στον δρόμο της μία εκ των Σουηδία, Γαλλία, Ρουμανία και Ισλανδία.

Η «γαλανόλευκη» θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς μαζί με την Πορτογαλία, την Κροατία και την Ουκρανία, ενώ απέναντι στο γκρουπ των αδυνάτων θα βρίσκονται η Σουηδία, η Γαλλία, η Ρουμανία και η Ισλανδία. Τα τέσσερα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 15 Νοεμβρίου και οι ρεβάνς στις 19 του μήνα. Η ομάδα που θα βγαίνει πρώτη στη διαδικασία της κλήρωσης θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς.

Στην Ελβετία θα ταξιδέψουν σήμερα το πρωί ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΕΠΟ, Μιχάλης Τσαπίδης. Ο Φερνάντο Σάντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα μεταβεί απευθείας στα γραφεία της FIFA στη Ζυρίχη.

Στις μεταξύ τους συζητήσεις οι διεθνείς προτιμούν να αποφύγουν κυρίως την Γαλλία και την Σουηδία, καθώς θεωρούν πιο βατές αντιπάλους την Ρουμανία και την Ισλανδία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ