2012-04-11 14:50:04
Φωτογραφία για Μέλη της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» μοίρασαν «Δέματα Αγάπης»
Η Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ» ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες πολλών συνανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της βαθιάς οικονομικής κρίσης επέλεξε για ακόμη μια χρονιά τις Άγιες μέρες του Πάσχα να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου 2012 μέλη της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ» μοίρασαν «Δέματα Αγάπης» σε οικογένειες της Θεσσαλονίκης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθημερινής επιβίωσης, προσφέροντάς τους λίγες στιγμές ελπίδας και ανθρωπιάς.

Παράλληλα την ίδια ημέρα στις 12:00 το μεσημέρι σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης διένειμαν δέματα σε άπορες οικογένειες της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης παρόντες ήταν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος και η κα Έλενα Ράπτη, Ιδρυτικό Μέλος της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ», Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Η κα Έλενα Ράπτη, δήλωσε: «Καθημερινά αυξάνονται οι συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους με όσες δυνάμεις και μέσα διαθέτουμε. Λίγα τρόφιμα για το αναστάσιμο τραπέζι, παιχνίδια και ρούχα για τα παιδιά, είναι μια κίνηση ανθρωπιάς που τους δίνει την ελπίδα να αντέξουν. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε όλοι να κάνουμε προκειμένου να νιώσουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω στους οποίους μπορούν να στηριχθούν».
koagapi.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ