2012-04-11 15:40:05
Φωτογραφία για Προσοχή! Coca Cola με ζιζανιοκτόνο στην Ελλάδα!
Έχει βουίξει όλο το internet από το νέο ότι η coca cola που κυκλοφορεί από τον Φλεβάρη περιέχει ουσία που έχουν τα ζιζανιοκτόνα. Αυτό λέει ο ΕΦΕΤ και το βρήκε από... αναφορές παραπόνων καταναλωτών που κατάλαβαν δυσάρεστη οσμή και γεύση. το άρθρο λέει ότι οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους έδειξαν ότι η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης οφείλεται στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.

Το άρθρο λέει ότι "Αυτή η χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική -και μάλιστα χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα-, είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης. Έλεγχοι που έγιναν και από την ίδια την εταιρεία έδειξαν ακριβώς το ίδιο. Αν και αμέσως ξεκίνησε από τον ΕΦΕΤ αγώνας δρόμου προκειμένου να αποσυρθούν τα κουτιά Coca-Cola classic και Sprite, φαίνεται ότι καταναλώθηκαν περίπου 100.000 μονάδες."

Κοινώς 100.000 άτομα έχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους επειδή κάποιοι ήθελαν να γλυτώσουν λεφτά. Περιμένω να δω πως θα κινηθούν οι αρχές και τι θα κάνουν για να προστατέψουν τουλάχιστον τη υγεία των καταναλωτών, αφού όλα τα άλλα τα έχουν αφήσει στο έλεος τους!
phorum.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ