2012-04-11 17:09:04
Φωτογραφία για Τα μπέρδεψε… ο Λαζαρίδης
Γράφει ο Τατιανός ΜάγγοςΜπέρδεψε τους ρόλους του ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης του Δήμου Θερμαϊκού Γιώργος Λαζαρίδης και προσπαθεί με αντίστροφες λογικές και περίεργους συμψηφισμούς να καλύψει την μέχρι τώρα αδυναμία του να παρουσιάσει συγκεκριμένο έργο στην αντιδημαρχία που ανέλαβε. Ασχολείται με το τι γράφουν ιδιωτικά έντυπα και απαντά σε δημοσιεύματα χωρίς να του έχει ανατεθεί καμιά τέτοια αρμοδιότητα από τον δήμαρχο.

Ο αντιδήμαρχος που είναι και διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας “ΠΕΡΑΙΑ”, εφημερίδα που ανήκει σε μια ανώνυμη εταιρεία όπου πρόεδρος είναι η μαμά του, βάλθηκε να ανοίξει μέτωπο με την “δ” επειδή γράψαμε κάποτε για τα αεροπανό που τοποθετούνται παράνομα στους δρόμους και αποτελούν κίνδυνο για τους οδηγούς.

Αφού όμως σήμερα και ο ίδιος συμφωνεί με την “δ” ότι πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους η διαφήμιση ποιο είναι τελικά το πρόβλημά του;

Γράφει στο δημοσίευμά του:


“Πέρα όμως από όλα τα παραπάνω, γεγονός είναι ότι πρέπει να καταργηθεί αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, όχι μόνο γιατί δημιουργεί κινδύνους αλλά γιατί προκαλεί και ρύπανση. Την άποψη αυτή την καταθέσαμε πριν από δύο χρόνια μέσα από τις σελίδες του εντύπου μας, παροτρύνοντας τον Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα να σταματήσουν να παρανομούν.”

Θα του θυμίσω ότι και η δική του διαφημιστική εταιρεία στο παρελθόν έχει κατά καιρούς τοποθετήσει banners (λάβαρα) με τον ίδιο τρόπο που φαίνεται να τον ενοχλεί, σε συνεργασία με δημοτικά ΝΠΔΔ καθώς και με ιδιώτες. Θα ζητήσει λοιπόν κι αυτός συγνώμη από τους κατοίκους του Θερμαϊκού;

Επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι σ’ όλες τις εκλογικές περιόδους τοποθετούνται νόμιμα τέτοιες κατασκευές αρκεί αυτό να γίνει με συγκεκριμένο τρόπο που καθορίζεται από το δημοτικό συμβούλιο και ειδικές επιτροπές.

Εξάλλου είναι στο χέρι της διοίκησης να καθορίσει όρους για την υπαίθρια διαφήμιση στο δήμο. Από τη στιγμή μάλιστα που ο κ. Λαζαρίδης κατέχει το θέμα ως διαφημιστής στο επάγγελμα και αντιδήμαρχος που είναι, ορίστε λοιπόν “πεδίον δόξης λαμπρό”.

Ο κόσμος σήμερα δεν είναι πια ίδιος αντιδήμαρχε και η κατάσταση δε θυμίζει τίποτε με το χθες. Αν ποτέ αποφασίσεις να αλλάξεις νοοτροπία και λογική κάν’ το χωρίς προσωπικές επιθέσεις και κοίτα μπροστά. Έχεις ακόμη καιρό.

Μέχρι τώρα ελάχιστα είδαμε από τον πρώτο χρόνο της θητείας σου και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να αποδώσεις έργο γιατί η διετία τελειώνει και μπορεί να αντικατασταθείς πριν κάνεις κάτι για τον τόπο. Κινδυνεύεις να περάσεις μια θητεία χωρίς έργο και τότε θα λέει ο κόσμος ότι μόνο έπαιρνες μισθό.

Αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι στη ζωή.

Αλλά τι λέω; Εσένα θα σε θυμόμαστε ως τον άνθρωπο που ενώ αφιέρωνε πολλά πρωτοσέλιδα εναντίον της διοίκησης Αλεξανδρή έφτασε στο σημείο να γίνει έτσι ξαφνικά ο πιο έμπιστος άνθρωπός του

Τι να περιμένουμε λοιπόν e-delta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ