2012-04-11 18:49:38
Φωτογραφία για ΜΕ 5 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΕΡΓΕΣΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Με την πετυχημένη συνταγή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και την παρουσία 5 ερυθρόλευκων στο ρόστερ η εθνική πόλο γυναικών ταξιδεύει στην Τεργέστη για να διεκδικήσει μέσω του Προολυμπιακού την πρόκρισή της στο Λονδίνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδώνη, Μαρία – Ηλέκτρα Ψούνη (αμυντικές), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Άλκηστη Αβραμίδου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (περιφερειακές), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Γιούλη Λαρά (φουνταριστές).

Πέντε πολίστριες του Θρύλου (Σταυρούλα Αντωνάκου, Ηλέκτρα Ψούνη, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Χρυσή Διαμαντοπούλου) είναι έτοιμες να τιμήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να οδηγήσουν την Εθνική σε άλλη μία διάκριση!

Το τουρνουά ξεκινά την Κυριακή του Πάσχα (15/4). Η ομάδας μας έχει ρεπό την πρώτη ημέρα και έτσι, ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Βραζιλία, τη Δευτέρα του Πάσχα (16/4). Είναι η τρίτη συμμετοχή της σε προολυμπιακό τουρνουά. Αποκλείστηκε στο Παλέρμο το 2000 και πήρε την πρόκριση στην Ιμπέρια οκτώ χρόνια αργότερα. Στην Αθήνα είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή ως οικοδέσποινα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ