2012-04-11 20:21:38
Φωτογραφία για ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ...
Παρόλο που ο Παναιτωλικός έχει τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες παραμονής στα δυο εναπομείναντα ματς, ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Τάκη Λεμονή!

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη αφού δεν υπήρχαν σενάρια που ήθελαν τον Έλληνα τεχνικό να... ακολουθεί τους Αγρινιώτες στην Football League για να «χτίσει» από την αρχή μια ομάδα που θα διεκδικούσε εκ νέου την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

Τελικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "agrinionews" άρχισε ανάμεσα στις δύο πλευρές μια συζήτηση για... φιλικό διαζύγιο παρά το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει μαθηματικές ελπίδες παραμονής και όπως όλα δείχνουν το πρωί της Μ. Πέμπτης ο Τάκης Λεμονής θα βρεθεί στο "Emileon" για να χαιρετίσει τους παίκτες του και παράλληλα θα ανακοινωθεί και το... φινάλε του στον πάγκο των Αγρινιωτών!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκαλεί πολλά ερωτηματικά και όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα έχει ενδιαφέρον το παρασκήνιο των επόμενων ημερών! Ο Λεμονής έμεινε περίπου 2 μήνες στον πάγκο των «κυανοκίτρινων» και διαδέχθηκε τον Τεννέ σε μια εποχή που η ομάδα είχε πάρει την... κάτω βόλτα με συνεχόμενες ήττες.

Μετά και το δικό του κακό ξεκίνημα έκανε δύο σερί νίκες με Ξάνθη και Εργοτέλη που έδωσαν ελπίδες στον Παναιτωλικό αλλά η συνέχεια ήταν και πάλι κακή! olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ