2012-04-11 20:50:15
Φωτογραφία για «ΧΑΛΚΙΝΟΙ» ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα Νέων Ανδρών πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο,νικώντας με 11-9 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον μικρό τελικό του κολυμβητηρίου της Γλυφάδας.

Οι ερυθρόλευκοι ως καλύτερη ομάδα, ξεπέρασαν την ήττα από τον Πανιώνιο, φθάνοντας στην κατάκτηση ενός μεταλλίου ακόμα.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον δύο στα δύο, μια και σε δύο τελικές φάσεις έχει κατορθώσει να ανέβει στο βάθρο μέσα σε 17 μέρες!

Από τις 25 Μαρτίου, που η ομάδα πόλο Νέων Γυναικών κατέκτησε το ασημένιο στο Μαρούσι.

Για κάποια από τα παιδιά, τα γεννημένα το 1994, όπως είναι ο Μανώλης Πρέκας, που βρίσκονταν στην ακαδημία από την πρώτη μέρα της επανεκκίνησής της- λόγω των κινήσεων του νυν τιμ μάνατζερ της ομάδας πόλο Ανδρών, Άκη Λογοθέτη- αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στις μικρές ηλικίες.

Ο Κραβαρίτης είχε στον πάγκο μαζί του τον προπονητή των Παίδων, Νίκος Βενετόπουλος, και τον ορισμό του σκαπανέα, τον «καλύτερο έφορο του κόσμου», όπως τον λέει ο γιος του, Κώστα Γούρα.

Οι Νέοι του Θρύλου, έφθασαν, από το να μην παίζουν ούτε προκριματική φάση στα πανελλήνια πρωταθλήματα, την πρώτη χρονιά, να βρίσκονται στο βάθρο των νικητών, υπερκερνώντας το εμπόδιο μίας παραδοσιακής δύναμης, όπως είναι ο ΑΝΟ Γλυφάδας, και μένοντας πίσω μόνο από τον περυσινό πρωταθλητή Πανιώνιο και τον κραταιό ΝΟ Βουλιαγμένης. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ