2013-11-06 20:37:07
Φωτογραφία για ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΕΦΕΝΣ ΓΙΑ... «ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Η συνέντευξη Τύπου του Χούουμπ Στέφενς στη Χάιφα, ήταν προγραμματισμένη με αφορμή τον αγώνα της Πέμπτης (7/11, 22:05) με την τοπική Μακάμπι, για την 4η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Europa League. Ωστόσο έμοιαζε περισσότερο για... συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Κυριακής (10/11) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν ήταν μόνο οι Ελληνες δημοσιογράφοι, απεσταλμένοι των ελληνικών ΜΜΕ, που έκαναν ερωτήσεις για το πιχνίδι με τους ερυθρόλευκους. Ακόμα και οι Ισραηλινοί ασχολήθηκαν αρκετά με την αναμέτρηση της Superleague. Ο Στέφενς ρωτήθηκε για το αν θα ξεκουράσει παίκτες, για το αν ο ίδιος άλλαξε την προετοιμασία για τη Μακάμπι λόγω Ολυμπιακού, για το αν ο ίδιος θα σκέφτεται το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, για το αν θα το σκέφτονται οι παίκτες του, για το αν θα κάνει rotation, για.. για... για Κάποια στιγμή ο Ολλανδός αντέδρασε, ξεκαθάρισε ότι αυτός σκέφτεται μόνο την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, που είναι «όχι ο αυριανός αγώνας με τους Ισραηλινούς αλλά η προπόνηση που θα αρχίσει σε λίγη ώρα» και επεσήμανε ότι περιμένει να δει το ίδιο και από τους παίκτες του!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Οχι δεν θα κάνουμε ροτέισον. Ο πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που είναι μπροστά μας. Θέλουμε να κερδίσουμε. Για την εικόνα της Μακάμπι δεν θέλω να απαντήσω, δεν είμαι προπονητής της Μακάμπι, έχουμε δικά μας θέματα να αντιμετωπίσουμε.

Εύκολο δεν μπορεί να είναι κανένα παιχνίδι. Η Μακάμπι παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο μίας επαφής. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη του αγώνα της Τούμπας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι», επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Εχουμε πολύ καλό ρόστερ, αν δούμε τη χρονιά σε βάθος θα διαπιστώσουμε ότι θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες, οπότε έχω εμπιστοσύνη σε όλους. Ολοι πρέπει να βοηθούν την ομάδα».

Για το αν το έργο του ΠΑΟΚ γίνει πιο εύκολο σε περίπτωση που η Μακάμπι ανοιχτεί: «Ξέρουμε ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα, δεν έχει να κάνει με το ρίσκο. Εχουμε να κάνουμε με μία καλή ομάδα, πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδι με σοβαρότητα».

Για το γεγονός ότι ο Τύπος αλλά και ο κόσμος ασχολείται περισσότερο με τον Ολυμπιακό: «Δεν πρέπει πάντα να πιστεύουμε αυτά που γράφει ο Τύπος. Οσο για τον κόσμο, εγώ είμαι προπονητής και οι παίκτες ξέρουν ότι θα παίξουν αύριο 90 λεπτά. 'Η θα ξεχάσουμε το αυριανό ματς για να σκεφτούμε την Κυριακή; Πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου, αυτό είναι το κανονικό. Η πρώτη δουλειά είναι η Μακάμπι. 'Η πιο σωστά, η πρώτη δουλειά είναι σήμερα, η προπόνηση».

Για το αν άλλαξε την προετοιμασία για τη Μακάμπι από τη στιγμή που ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Οχι, για μένα δεν αλλάζει κάτι. Για μένα σημαντικό είναι να κάνουμε κάθε μέρα την ίδια καλή δουλειά, αρχίζοντας από σήμερα».

Για το αν μια νίκη με τη Μακάμπι θα δώσει στους παίκτες μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση εν όψει Ολυμπιακού: «Κάθε ματς που νικάς μεγαλώνει την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό μπορεί να στο κάνει και μια καλή δουλειά που κάνεις στην προπόνηση. Βέβαια, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι επικίνδυνο να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση».

Για το αν δίνει μεγάλη σημασία στο ματς με την Μακάμπι επειδή οι παίκτες του έδειξαν, ίσως, μια υπεροψία απέναντι στον Εργοτέλη: «Ξέρω τι συμβαίνει. Ολοι μιλούν για τον Ολυμπιακό. Δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για το πρώτο παιχνίδι. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Για το αν φοβάται ότι οι παίκτες θα σκέφτονται τον Ολυμπιακό: «Θα το δούμε. Και εγώ μαθαίνω την ομάδα μου και θα πρέπει να δω ότι αύριο θα κάνουν τη δουλειά».

Για το ότι σε όλα τα εκτός έδρας ματς φέτος στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ δέχεται πρώτος γκολ και μένει πίσω στο σκορ: «Ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο αύριο. Είναι σημαντικό να κάνεις εξαρχής καλά τη δουλειά σου. Δεν είμαι ικανοποιημένος από το πώς αρχίσαμε κάποια ματς. Θα πρέπει να βελτιωθούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ