2013-11-07 00:15:59
Φωτογραφία για 7 τριαντάφυλλα και μια επιστολή στην Sabine Bourdy, από τους κατοίκους της Κενάν Μεσαρέ!
Η κυρία Sabine Bourdy, εξέχον στέλεχος της Γ.Δ. Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. που διαχειρίζεται προσωπικά την... όζουσα υπόθεση του Εσωτερικού Δακτυλίου της πόλης των Ιωαννίνων, συμμετείχε στην αντιπροσωπεία της ΕΕ που μας επισκέφτηκε την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη.

Στο δωμάτιο του Du Lac που διέμεινε την περίμενε μια ανθοδέσμη και ένας φάκελος με την επιστολή που ακολουθεί:

Αξιότιμη Κυρία Sabine BOURDY

Σας καλωσορίζουμε με την Ηπειρωτική, ειλικρινή, παραδοσιακή εγκαρδιότητα στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων, ανά τους αιώνες πόλη των γραμμάτων, των τεχνών και του ήπιου πολιτισμού.

Η σύντομη διαμονή σας στην πόλη μας θα είναι, ίσως, πιο συναρπαστική και περιεκτική αν κάνετε μια βόλτα στην οδό Γεννηματά, που εφάπτεται του ξενοδοχείου όπου διαμένετε, συνεχίσετε στη Βογιάνου και από εκεί στην Κενάν Μεσαρέ (συνολική διαδρομή τριών μόλις λεπτών) για την οποία τόσο πολύ σας απασχολήσαμε.Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε καλύτερα το πρόβλημα των υπογραψάντων 1400 κατοίκων αυτής της περιοχής αλλά και όλης της πόλης που ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΗΚΕ ΒΙΑΙΑ "ΕΝ ΨΥΧΡΩ" αφού, αναπόδραστα, θα σκεφτείτε: «Τι θέλουν αυτές οι πίστες ταχύτητας στην καρδιά αυτής της κουκλίστικης πόλης; Θα ήθελα να επιβάλλουν ξεδιάντροπα κάτι ανάλογο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου; Προς τί η βίαιη καταπάτηση της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας;»Με ιδιαίτερη εκτίμηση και τιμή για εσάς, τον Επίτροπο κ
. Γιόχανες Χαν και όλη την καλοδεχούμενη αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

Ευάγγελος Λιβιτσάνος

epirusgate.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ