2013-11-08 07:41:41
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Βλέπει μόνο τη νίκη με Παναχαϊκή! - Τα τελευταία νέα - Τι γίνεται με την ένσταση του Βύζαντα
Η μέρα για το μεγάλο ντέρμπι πλησιάζει και όλοι στις τάξεις του Πανηλειακού ετοιμάζονται με πίστη, πάθος και αποφασιστικότητα. Ενώ είναι ήδη βέβαιο ότι ο 12ος παίκτης του Πανηλειακού, ο κόσμος του, θα ...παίξει κι αυτός!Πανηλειακός - Παναχαϊκή, Κυριακή, ώρα 6.00 μμ., Στάδιο Πύργου, και η ...αδρεναλίνη χτυπάει "κόκκινο"!

Θα υπάρχει και τηλεοπτική μετάδοση (ΟΤΕ Sports 4). Σε ότι αφορά τις μεταδόσεις, να σημειωθεί ότι, θα είναι το τέταρτο συνεχόμενο, και πέμπτο συνολικά (μαζί με αυτό της πρεμιέρας στα Μέγαρα) από τα επτά ως τώρα στο πρωτάθλημα, ματς του Πανηλειακού, που μεταδίδεται τηλεοπτικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πλήθος κόσμου θα παρευρεθεί στις κερκίδες του Σταδίου και θα παρακολουθήσει από κοντά αυτό το ματς - ντέρμπι! Μέσα στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί!

Κι άλλωστε, καλείται ο κάθε φίλαθλος και οπαδός του Πανηλειακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα σε αυτό το μεγάλο αγώνα. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Να χειροκροτήσουν την ομάδα, να την εμψυχώσουν, και να τη στηρίξουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! Όλοι πρέπει να είναι εκεί!


Να ενισχύσουν τον Πανηλειακό για τη μεγάλη ΝΙΚΗ!

Αυτό το αποτέλεσμα που είναι ο πόθος όλων!

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση την Πέμπτη, ενώ θα συνεχιστεί και την Παρασκευή και ολοκληρώνεται με πρωινό πρόγραμμα το Σάββατο.

Η ένσταση του Βύζαντα

* * * Κι όλα αυτά, ενώ αναμένεται άμεσα και η επίσημη απόφαση για την ένσταση κατά του Πανηλειακού που έχει κάνει ο Βύζας Μεγάρων για το ματς της 1ης αγωνιστικής.

Από μια αγωνιστική σε Νάστο, Λιόση - Τα αγωνιστικά

Στα καθαρά αγωνιστικά, για την αναμέτρηση της Κυριακής:

Ήδη δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Νάστος και Λιόσης που αποβλήθηκαν με τον Φωκικό.

Την Πέμπτη βγήκαν κι οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής. Ο Νάστος που αποβλήθηκε με δυο συνεχόμενες κίτρινες κάρτες στη διαμαρτυρία για τον καταλογισμό του πέναλτι, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.

Ενώ με την ίδια ποινή, μιας αγωνιστικής, τιμωρήθηκε κι ο Λιόσης για την απευθείας κόκκινη κάρτα που πήρε λόγω σκληρού παιχνιδιού πάνω στη φάση, απέναντι σε αντίπαλο.

* Οι προερχόμενοι από τραυματισμούς Κωνσταντινίδης, Θωμόπουλος, Σταματής, προσπαθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος αγωνιστικά, που βέβαια είναι πολύ (ειδικά για τον πρώτο που έχει να παίξει από την 1η αγωνιστική και προέρχεται από κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του ποδιού που χρειάστηκε και επέμβαση).

Πάντως, ως τώρα, από το ρεπορτάζ της ομάδας δίνονται ως σίγουρος απών ο Κωνσταντινίδης, κι ως εξαιρετικά αμφίβολοι οι άλλοι δυο.

Ενώ βέβαια εξακολουθεί να μην υπάρχει ...παίκτης Ντζιοντό στην ομάδα. Κι αυτό δεν είναι μόνο σχήμα λόγου, αφού δεν έχει μπορέσει να αγωνιστεί ως τώρα, αλλά είναι και πραγματικότητααφού δεν έχει δελτίο στην ομάδα, και δεν ανήκει σε αυτήν (μετά από όσα έχουν γίνει).

Και σε ότι αφορά γραφόμενα σε αθηναικό σάιτ ότι "ευρισκόμενος αυτές τις μέρες στην Ουγγαρία, μπορεί να μη βρήκε λύση με το θέμα του δελτίου και οριστικά δεν υπολογίζεται ως τον Ιανουάριο, αλλά θα υπολογίζεται από κει και μετά, και μάλιστα πιθανόν να έχει βγάλει και ουγγρικό διαβατήριο για να υπολογίζεται ως κοινοτικός", η πραγματικότητα επίσης είναι ότι ως τότε κανείς δε μπορεί να ξέρει αν θα τον θέλει πάλι ο Πανηλειακός, μετά από αυτά που έχουν μεσολαβήσει... Χωρίς να παραβλέπεται κι ότι θα έχει συμπληρώσει τότε 7 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης (τη στιγμή που ο Πανηλειακός θα χρειάζεται απολύτως "ετοιμοπόλεμο"φορ) Επέμβαση χιαστών έκανε τελικά ο Καραπέτσας

Στο μεταξύ, ένας από τους απόντες από την αρχή κιόλας της σεζόν, δεν απέφυγε τελικά τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Καραπέτσας, υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς συδέσμους και θα μείνει τουλάχιστον πέντε με έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Χάνοντας ουσιαστικά και το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού, όπως είχε αναφερθεί από προηγούμενα ρεπορτάζ, μετέβη στην Ελβετία για αρθροσκόπηση, ωστόσο όταν οι γιατροι «άνοιξαν» το γόνατο, διαπίστωσαν ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη χιαστών η οποία απαιτούσε τέτοιου είδους χειρουργική επέμβαση, κάτι που έγινε.

Ένας παίκτης που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από το ξεκίνημα (υπενθυμίζεται ότι χτύπησε αρχικά στην τελευταία προπόνηση στον Πύργο, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Καρπενήσι στο βασικό στάδιο προετοιμασίας), κι ο οποίος πριν είκοσι περίπου μέρες, κι ενώ φαινόταν ότι θα επανέλθει, αποδείχτηκε ότι είχε συνεχιζόμενο πρόβλημα.

Ειπώθηκε τη μια μέρα (τότε) ότι θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση χιαστών, την επόμενη μέρα ειπώθηκε ότι τελικά θα χρειαστεί να κάνει μόνο αρθροσκόπηση κι όχι επέμβαση αποκατάστασης χιαστών συνδέσμων, και τελικά αυτό που προέκυψε ήταν όντως ότι χρειάστηκε η επέμβαση αυτή!

Ο 23χρονος μέσος, στον αρχικό σχεδιασμό, υπολογιζόταν από τον τεχνικό Πέτρο Δημητρίου για αρκετές λύσεις, είτε ως κεντρικός μέσος, είτε ως μεσοεπιθετικός στον άξονα.

* Σε σχέση με τις απουσίες, ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου, φέρεται διατεθιμένος να πάρει άλλους δυο παίκτες από την ομάδα Νέων Κ19 και να τους έχει στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς. Ο ένας θα είναι ο Βασίλης Παπαδημητρίου κι ο άλλος, αναμένεται, ο Μάικ Οικονομάκος.

* Ενώ υπενθυμίζεται ότι, ήδη την προηγούμενη αγωνιστική ντεμπουτάρησε με τα χρώματα της Πυργιώτικης ομάδας ένας άλλος νεαρός, ο Δημητρακόπουλος, δείχνοντας μάλιστα πολλές δυνατότητες, και θα είναι και πάλι στην αποστολή.

Τα εισιτήρια και οι Θύρες

* Σε ότι αφορά τα εισιτήρια και τις Θύρες: Υπάρχει και πάλι (όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί) εισιτήριο των 5 ευρώ, ώστε με αυτή την ιδιαίτερα προσιτή τιμή να διευκολυνθεί η προσέλευση ακόμα περισσότερων φιλάθλων. Αυτά θα είναι στις Θύρες "8" και "9".

Ενώ τα εισιτήρια των 10 ευρώ θα είναι στις Θύρες "3" και "5".

Κι ακόμα, υπάρχουν φθηνά εισιτήρια και για τη Θύρα "10" των νεαρών οργανωμένων φίλων της ομάδας (επίσης των 5 ευρώ, δηλαδή 3 για την ΠΑΕ και 2 για το Σύλλογο Φίλων). Αυτά τα εισιτήρια της συγκεκριμένης Θύρας πάντως, διακινούνται σε πλήρη συνεργασία της ΠΑΕ με το Σύλλογο Φίλων, και διατίθενται μόνο έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα, κι όχι από τα εκδοτήρια.

Από την Καστοριά (!) ο διαιτητής

Τον αγώνα της Κυριακής, ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Φώτης Φωτιάδης (συνδέσμου Καστοριάς). Βοηθοί, οι Κεντζιόπουλος (Αιτωλ/νίας), Πυλαρινός (Αιτωλ/νίας).

Με Ν. Παπαδόπουλο αλλά χωρίς Μαραγκουδάκη (;) η Παναχαϊκή

Τα... σύννεφα που συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες πάνω από το «στρατόπεδο» της Παναχαϊκής εξακολουθούν να υπάρχουν και το κλίμα είναι ...παράξενο.

Ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος ήταν δυσαρεστημένος για τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (βλέπε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ) και είχε ζητήσει να συναντηθεί μαζί του για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία που ανέφερε ότι οι δύο πλευρές είναι πιθανό να οδηγηθούν σε άμεσο «διαζύγιο», ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο προς το παρόν.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε τηλεφωνικά με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας την Τετάρτη (αναμενόταν και απευθείας συνάντηση την Πέμπτη) και οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ...παρεξήγηση που υπήρξε λύθηκε, κι έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο των «ροσονέρι» στο παιχνίδι με τον Πανηλειακό.

Ωστόσο, αν και στον Πύργο η Παναχαϊκή δεν πάρει αποτέλεσμα, τότε όλα είναι ανοιχτά...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαραγκουδάκης και ο Βιγιαρέχο κάνουν ατομικό πρόγραμμα. Ο Μαραγκουδάκης, θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει όμως, ενώ για τον Βιγιαρέχο υπάρχουν κάποιες περισσότερες πιθανότητες.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος

Παρασκευή 8/11- 18.00 (ΟΤΕ ΤV)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ

Σάββατο 9/11 - 15.00

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ

Κυριακή 10/11 - 15.00

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΧΑΝΙΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (18.00 - OTE TV)

Δευτέρα 11/11-15.00

ΓΛΥΦΑΔΑ - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Η ομάδα Νέων (Κ19)

* Επόμενος αγώνας της ομάδας Νέων Κ-19 του Πανηλειακού, για τη 2η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα είναι στον Πύργο με την ομάδα της Γλυφάδας. Το Σάββατο, με τόπο διεξαγωγής το Ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας και ώρα έναρξης στις 1.00 το μεσημέρι.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Σταυρόπουλος, και βοηθοί θα είναι οι Καραλής, Κοιλιομενιάτης (όλοι Συνδέσμου Ηλείας).

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ