2012-04-12 12:46:30
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ως γνωστόν, δεν είναι αγαπητός μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην πατρίδα του τη Σουηδία. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του «βράχου» του Θρύλου δεν περνάνε απαρατήρητες και στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση των Σουηδών που αγωνίζονται στο εξωτερικό, η ιστοσελίδα "svenskafans.com", φιλοξενεί ένα κείμενο για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, αναφέροντας την αποθέωση που γνώρισε από τον λαό το Θρύλου.

«Ο Μέλμπεργκ ήταν αρχηγός στο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα, καθώς οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης απουσίαζαν. Ο Ολυμπιακός θα γιόρταζε την κορυφή του πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό του στο Καραϊσκάκη, αλλά η Κέρκυρα, που παλεύει για την παραμονή της, κέρδισε με 0-1, κάτι που δεν ήταν τόσο καλό για τη φήμη των πρωταθλητών. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα από τον Μάιο του 2010», λέει αρχικά το άρθρο, για να... αποθεώσει παρακάτω τον Σουηδό.

«Ο Μέλμπεργκ έπαιξε όλο το παιχνίδι και άκουσε το όνομά του από την εξέδρα. Ο σέντερ-μπακ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από όλους στη μεγάλη αυτή ομάδα και το γεγονός που τον ήθελε να πηγαίνει την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο και να προπονηθεί μόνος του, λέει πολλά για την ποιότητά του. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και αυτό αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια του Μαΐου». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανάσταση… ποίημα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανάσταση… ποίημα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ