2012-04-12 13:08:38
Φωτογραφία για ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ PLAY OFFS ΜΕΤΑ ΤΟ FINAL4 ΟΙ «ΑΙΩΝΙΟΙ»
Tόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟ, θέλουν οι τελικοί της Α1 να γίνουν μετά το τέλος του Final-Four (11-13 Μαΐου), με την ΕΟΚ, πάντως να έχει αντίθεση άποψη, εξαιτίας του Προολυμπιακού τουρνουά.

Το πιθανότερο, για ακόμη μία σεζόν είναι πως και φέτος οι τελικοί των playoffs θα είναι ανάμεσα στους "αιωνίους", με τους ερυθρόλευκους να έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας έως το τέλος.

Αμφότεροι θα λάβουν μέρος στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης (11-13 Μαΐου) και διάθεση τους, σύμφωνα με δημοσίευμα του "redplanet.gr", είναι οι τελικοί των playoffs του πρωταθλήματος να ξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης της Euroleague.

Η Ε.Ο.Κ, όμως, έχει αντίθεση άποψη, αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ομοσπονδίας, επιθυμία της είναι οι τελικοί της Α1 να διεξαχθούν λίγο πριν το Final-Four της Κωνσταντινούπολης, καθώς η Εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά (2-8 Ιουλίου) στη Βενεζουέλα.

Οι "αιώνιοι", βέβαια, (όπως και ο ΕΣΑΚΕ) είναι πλήρως αντίθετοι στο να ξεκινήσουν οι τελικοί του πρωταθλήματος πριν το Final-Four, με την Ε.Ο.Κ να επισημαίνει πως οι Έλληνες διεθνείς θα πρέπει να έχουν ξεμπερδέψει συντομότερα, σε σχέση με πέρσι, με τις υποχρεώσεις τους σε συλλογικό επίπεδο, καθώς η Εθνική μας ομάδα θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της (18 Ιουνίου). olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κώστα, πεθαίνω για σένα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κώστα, πεθαίνω για σένα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ