2012-04-12 14:00:08
Φωτογραφία για Η «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό του γραφείου Σημίτη
Απέστειλε προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα

H οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την ευθύνη για τον εμπρησμό της εισόδου του πολιτικού γραφείου του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 3 Απριλίου. Στην προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ άλλων στα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου και για τις επιχειρήσεις - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Εξηγούν για ποιο λόγο επέλεξαν να «χτυπήσουν» το πολιτικό γραφείο του Κ.ΣημίτηΕπίσης λένε «τιμή στον Δημήτρη Χρηστούλα του οποίου ο θάνατος είναι άλλη μια κρατική δολοφονία» ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη και τον σεβασμό τους στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη, στα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στις οργανώσεις Επαναστατικός Αγώνας και Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς.


Αναφέρονται ακόμη στις επικείμενες εκλογές και στα κόμματα που θα συμμετέχουν σε αυτές και τέλος στον 18χρονο ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, όπως κατήγγειλαν συγγενείς του.

Σημειώνεται ότι η «Μηδενική Ανοχή» έχει αναλάβει την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στις 29 Νοεμβρίου 2010 στο Σύλλογο Ελλήνων Βιομηχάνων Αθηνών Πειραιά , στο ξενοδοχείο Κάραβελ και στο Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο. Επιπλέον έχει αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις στις 21 Δεκεμβρίου 2011 στα πολιτικά γραφεία των κ.κ. ΜΙλτιάδη Παπαϊωάννου, Βάσως Παπανδρέου και Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
tovima.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ψάχνει 1,25 δισ. ευρώ το Δημόσιο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ψάχνει 1,25 δισ. ευρώ το Δημόσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ