2012-04-12 14:45:19
Φωτογραφία για Και πάλι φίλοι θα είμαστε...
"Όποια απόφαση κι αν πάρει τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, η ουσία δεν αλλάζει", γράφει ο Παναγιώτης Γκαραγκάνης.

Όλοι μας αναγνωρίζουμε την ποιότητα του ανθρώπου και προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε. Ανεξάρτητα, όμως, από την παραμονή ή όχι του Ισπανού στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας:

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Η ζωή συνεχίζεται Ο Ολυμπιακός έχει διοικητική σταθερότητα, που εγγυάται επιτυχίες στο μέλλον.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι φιλόδοξος και γεμάτος όνειρα για τον Θρύλο των ονείρων του. Θέλει να βλέπει την ομάδα να βελτιώνεται, να προοδεύει. Να έχει Έλληνες παίκτες στην εντεκάδα, να συνεχίζει να κατακτά τίτλους και να καθιερωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την οικονομική δυνατότητα να προσελκύσει προπονητές επιπέδου Βαλβέρδε. Ή και ακόμα καλύτερους.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα ελκυστικό πρότζεκτ για οποιονδήποτε φιλόδοξο προπονητή, που έχει όρεξη για δουλειά, διακρίσεις και τίτλους.


Πολλοί προπονητές ανά τον κόσμο θα ήθελαν να βρίσκονται στην προνομιούχο θέση του Βαλβέρδε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Σε ένα σύλλογο, ο οποίος προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες εργασίες.

Σε μία ομάδα, όπου τον πρώτο λόγο επί των αγωνιστικών θεμάτων έχει ο προπονητής και μόνο αυτός.

Σε μία οικογένεια, όπου όποιος εργάζεται, μοχθεί και προσφέρει, γίνεται σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων, κερδίζοντας σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη.

Σε ένα σύλλογο, γεννημένο νικητή και συνώνυμο του Πρωταθλητισμού.

Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε πιο διεξοδικά. Όποια απόφαση κι αν πάρει τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πιθανότατα δεν θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι, η ουσία δεν αλλάζει. Και πάλι φίλοι θα είμαστε...

πηγή: redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ο πιο ανήθικος πόλεμος»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ο πιο ανήθικος πόλεμος»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ