2013-11-14 21:01:14
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΡΙΜ
Η εθνική Ρουμανίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό (15/11, 21:45 MEGA) αγώνα με την Ελλάδα και οι δημοσιογράφοι της γειτονικής χώρας αποκωδικοποίησαν τις σκέψεις του Βίκτορ Πιτούρκα.

Σύσσωμος ο ρουμανικός Τύπος κάνει λόγο για σχήμα με... άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς καθώς όπως τόνισε και ο Ρουμάνος τεχνικός στόχος της ομάδας του είναι να πετύχει γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να αποκτήσει αβαντάζ ενόψει τη ρεβάνς στο Βουκουρέστι.

Έτσι λοιπόν, ο Πιτούρκα αναμένεται να παρατάξει τη Ρουμανία με σύστημα 4-2-3-1 το οποίο θα αποτελέσουν ο Ταταρουσάνου στην εστία, Μάτελ, Γκοϊάν, Γκαρντός και Ρατ η τετράδα στην άμυνα, στα χαφ οι Μπουρτσεάνου και Λάζαρ ενώ οι Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε θα παίξουν πίσω από τον προωθημένο Μαρικά.

Έκπληξη σε αυτή την ενδεκάδα των Ρουμάνων αποτελεί η απουσία του Τόργε καθώς τη θέση του φαίνεται πως παίρνει ο Μαξίμ.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Στάνκου και Κότσις.

Πάντως οι δημοσιογράφοι της Ρουμανίας ασχολούνται και με τα πριμ που θα χορηγήσουν οι δύο Ομοσπονδίες σε περίπτωση πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα, οι Έλληνες διεθνείς θα λάβουν από 150.000 ευρώ ο καθένας αν καταφέρουν να οδηγήσουν την Ελλάδα στο Μουντιάλ ενώ αν προκριθούν οι Ρουμάνοι τότε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας τους θα τους ανταμείψει με 200.000 ευρώ έκαστος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ