2013-11-14 21:56:50
Φωτογραφία για Απίστευτο περιστατικό: Ποδοσφαιριστής στη Κρήτη χτύπησε γυναίκα διαιτητή [video]
Με ποινή 11 αγωνιστικών και πρόστιμο 55 ευρώ τιμωρήθηκε παίκτης στην ΕΠΣ Ηρακλείου επειδή χτύπησε γυναίκα διαιτητή Ο ποδοσφαιριστής του Δία, Κυριακάκης, στο ματς με τα Δειλινά, επιτέθηκε στη διαιτητή Νατάσα Σταυρακάκη, ρίχνοντάς της αγκωνιά, αλλά και πισώπλατα χτυπήματα, ενώ δεν έλειψαν και οι απειλές. Γι’ αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του επέβαλε ποινή 11 αγωνιστικών και πρόστιμο 55 ευρώ.

Δείτε το βίντεο της επίθεσης από το grandsport.gr:

Τελικά ο ποδοσφαιριστής αναγνώρισε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη

Εχει μεγάλη σημασία να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να ζητάς συγγνώμη, κι αυτό έκανε ο παίκτης του Δία που χτύπησε γυναίκα διαιτητή στο τοπικό πρωτάθλημα Ηρακλείου.

Ο Γιώργος Κυριακάκης με δήλωσή του, μέσω της ιστοσελίδας grandsport.gr, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη διαιτητή Νατάσα Σταυρακάκη, αναγνωρίζοντας το λάθος του, από το οποίο είχε συνέπειες και σε αυτόν αλλά και στην οικογένειά του.


Ο κ. Κυριακάκης επικοινώνησε με το grandsport.gr και ανέφερε τα εξής: «Πέρα από την διάσταση που πήρε το θέμα, θεωρώ πως έχω την υποχρέωση και την ευθύνη να ζητήσω δημόσια μια μεγάλη συγνώμη από την κυρία  Νατάσα Σταυρακάκη, διότι η πράξη μου και η συμπεριφορά μου στο ματς με τα Δειλινά δεν ήταν η πρέπουσα και η σωστή. Θα την παρακαλούσα να την δεχτεί, ελπίζοντας όλο αυτό που έγινε, να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν, για οποιονδήποτε νέο αθλητή».

ΠΗΓΗ: onsports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ