2013-11-16 19:34:04
Φωτογραφία για «ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Ο Ολυμπιακός περνά στην... αντεπίθεση με τους Ισπανούς να μεταδίδουν το Σάββατο πως ετοιμάζεται να αγοράσει μέρος των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο!

Η "Marca" τις προηγούμενες ημέρες έκανε λόγο για το... σενάριο η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει πίσω τον Γενάρη τον Ρομπέρτο προκειμένου να τον δώσει στη Χετάφε, κάτι που εκ των πραγμάτων είναι και φαντάζει εάν όχι απίθανο, εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Το Σάββατο τόσο η "Mundodeportivo" όσο και οι πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" από την Ισπανία, διευκρίνιζαν πως παρόλο που οι Μαδριλένοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πιθανή επιστροφή του Ρομπέρτο υπάρχουν δύο σοβαρά ζητήματα που εμποδίζουν κάτι τέτοιο.

Πρώτον δεν θα είναι πρώτη επιλογή εφόσον γυρίσει.

Με τα ισχύοντα δεδομένα λοιπόν στην Ατλέτικο σκέφτονται πως δεν έχει και πολλή λογική να πάρουν έναν πολύ καλό γκολκίπερ για... δεύτερο.


Το άλλο στοιχείο που είναι και το πιο σημαντικό είναι το... μπάσιμο των ερυθρόλευκων για να πάρουν μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να αγοράσει άμεσα ποσοστό του Ρομπέρτο προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του και του χρόνου και γιατί όχι και περισσότερο.

Μεγάλο ρόλο και επιρροή σε αυτό έχει η παρουσία του Μίτσελ που έχει πολύ καλές γνωριμίες και στην Ατλέτικο. Στην Ιβηρική διαρρέουν, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως ήδη έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας Ατλέτικο-Ολυμπιακού για να κλείσει από τώρα το deal για τον Ρομπέρτο.

Βέβαια παρόλα αυτά οι Ισπανοί κρατούν ακόμα στο παιχνίδι τη Χετάφε, βάζοντας τον Ρομπέρτο σε πιθανά ανταλλάγματα, ωστόσο έχουν αρχίσει να ...ρίχνουν τους τόνους. Κυρίως επειδή η Χετάφε προσφέρει παίκτη και όχι χρήματα για τον γκολκίπερ των ερυθρόλευκων. Υπογραμμίζουν πάντως πως η υπόθεση Ρομπέρτο έχει πολύ δρόμο ακόμα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ