2013-11-16 20:00:14
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ... ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ!
Στην νίκη στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, που χαρακτήρισε εντυπωσιακό το ντέρμπι. Ικανοποιημένος παρά την ήττα ο Γιώργος Ρούσσης, που υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από τις «μικρές» του Παναθηναϊκού.

Ακατάλληλο για... καρδιακούς, χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Νικολάκης, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει στο "Gazzetta TV", πως σημασία έχει η νίκη και όχι το σκορ:

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα μεγάλο παιχνίδι, στα πρώτα 2 σετ ήμασταν καλύτεροι, μετά όμως ο Παναθηναϊκός το ισορρόπησε. Ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αυτό το ντέρμπι. Σημασία δεν έχει το σκορ για εμάς, αλλά η νίκη,

Περάσαμε από μία πολύ δύσκολη έδρα και αυτό είναι σημαντικό. Ο τραυματισμός της Γιώτα μας επηρέασε λίγο, αφού χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε μετά το 2-0, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Η Νούσια μπήκε και τα πήγε πολύ καλά, όμως στο τέλος εμείς καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια».


Από την μεριά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης, τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολύ καλή προσπάθεια, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και υποσχέθηκε ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο μελλον.

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, αν και βρεθήκαμε να χάναμε 2-0. Ξεκινήσαμε άσχημα αλλα καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Στο τελευταίο σετ, πήγε πόντο-πόντο και το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Χάσαμε από 2 λάθη απειρίας, όμως είμαι ευχαριστημένος. Αν και περίμενα από την εξέλιξη του παιχνιδιού πως τελικά θα το πάρουμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά.

Ο κόσμος, ειδικά για τς γυναίκες, είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Μας ωθούν τόσο εδώ μέσα, όσο και στα εκτός. Τους ευχαριστώ και ζητάω να κάνουν υπομονή, γιατί είμαστε νέα ομάδα και θα δείξουμε πολλά ακόμα. Είχαμε πολλά προβλήματα στην αρχή. Στην συνέχεια ρίσκαρα και έβαλα την Νούσια και έτσι μειώσαμε τα λάθη. Δεν αλλάξαμε τακτική, απλά καταφέραμε σοβαρευτούμε και να γυρίσουμε το ματς, κόντρα σε μία ομάδα με πολύ έμπειρη. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό προπονητή και είναι καλύτερη ομάδα από πέρσι. Πρέπει να ιδρώσεις για να τον νικήσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κυρίαρχος ο Οζιέ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κυρίαρχος ο Οζιέ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ