2013-11-18 21:20:06
Φωτογραφία για Celebrities: Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά
Οι στιλιστικές επιλογές τους… από κοντά.

1. Lady Gaga

Ποια άλλη θα τολμούσε να φορέσει ένα τέτοιο παπούτσι; Η Lady Gaga εθεάθη με κοθόρνους στολισμένους με πέρλες στην τελετή των Glamour Magazine Women of the Year στη Νέα Υόρκη.

2. Τιτίκα Σαριγκούλη

Η Τιτίκα Σαριγκούλη έκλεψε την παράσταση στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού 2013 που έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής! Η ηθοποιός έκανε αισθητή την παρουσία της με το κόκκινο δαντελωτό καπελάκι της και τo σικ μπαστούνι της που έμοιαζε με... γκλίτσα!

3. Νικόλ Σέρζινγκερ

Και τα δίχτυα του… σέξι... ψαρά ανήκουν στη Νικόλ Σέρζινγκερ. Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού ριάλιτι X Factor φόρεσε κάτι απλό και απέριττο και γευμάτισε σε γνωστό στέκι αστέρων στο Λονδίνο. Φαίνεται πως ο χωρισμός της από τον πιλότο της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον, εκτός από την απώλεια βάρους της προκάλεσε και απώλεια… στυλ.


4. Ζενίλντα

Η αισθησιακή Ζενίλντα με τις φονικές καμπύλες δεν γλιτώνει τις χειροπέδες από τη fashion police. Η τραγουδίστρια φόρεσε μπότες πάνω από το γόνατο με μαύρες κάλτσες στο ίδιο μήκος! Προσοχή: Οι over knee δεν θέλουν κάλτσα γιατί το αποτέλεσμα είναι κακόγουστο και κραυγαλέο. Συμβουλή: Πάντα η απλότητα κερδίζει τις εντυπώσεις!

5. Αν Χάθαγουεϊ

Κι όμως, στην άκρως συντηρητική, όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές, Αν Χάθαγουεϊ ανήκει το μαύρο καλσόν με τις πέρλες. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Χολιγουντιανή σταρ στη βόλτα της με το σύζυγό της, Άνταμ Σούλμαν.

6. Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου προτίμησε το αυστηρό λουκ σε βραδινή της έξοδο. Για να σπάσει τη μονοτονία, επέλεξε ένα κόσμημα σε σχήμα παπιγιόν με λαμπερές πέτρες ώστε να φωτίσει το όλο ντύσιμο της. Η μαέστρος και παρουσιάστρια, το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Μερικοί Το Προτιμούν Καυτό» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή με πρωταγωνίστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια, όπου παρακολούθησε το μιούζικαλ, χωρίς τον Άδωνι Γεωργιάδη.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ