2013-11-18 21:40:11
Φωτογραφία για Samsung: Αποσύρει την αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean για το Galaxy S3
Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες από την έναρξη διάθεσης της αναβάθμισης του Android 4.3 για το δημοφιλές Samsung Galaxy S3 και η κορεατική εταιρία αποφάσισε να την αποσύρει από την υπηρεσία Kies αλλά και μέσω ΟΤΑ, μιας και η συγκεκριμένη αναβάθμιση φαίνεται πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Η Samsung ξεκίνησε την διάθεση της αναβάθμισης του S3 σε 4.3 στις 4 Νοεμβρίου. Από τις πρώτες μέρες όμως παρουσιάστηκαν προβλήματα στους χρήστες που προχώρησαν στην αναβάθμιση, μιας και παρατήρησαν μικρότερη αυτονομία μπαταρίας, προβλήματα κατά την εκκίνηση του smartphone αλλά και κάποιων εφαρμογών, αποσυνδέσεις από Wi-Fi, σε σημείο που ο χρήστης έπρεπε να αφαιρέσει την μπαταρία για να προχωρήσει σε επανεκκίνηση του smartphone.

Έτσι, μετά από αυτά τα κρούσματα, πριν λίγα λεπτά η Samsung προχώρησε στην αφαίρεση της αναβάθμισης από το Kies, με την Samsung UK να δηλώνει πως «μιας και βρισκόμαστε στη διάρκεια ερευνών για τα προβλήματα με την αναβάθμιση του Galaxy S3 4.3 Jelly Bean, η υπηρεσία αναβάθμισης αναβάλλεται προσωρινά. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να δώσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία, και εγγυόμαστε ότι η υπηρεσία αναβάθμισης θα επανέλθει το γρηγορότερο δυνατό».

Σε αναμονή λοιπόν οι χρήστες του S3 για την οριστική αναβάθμιση σε 4.3, χωρίς προβλήματα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι νέο φέρνει το ios 7
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι νέο φέρνει το ios 7
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ