2013-11-20 18:56:57
Φωτογραφία για Αυτοδιοικητικές εκλογές - Στα δύο το ΠΑΣΟΚ για τις προτεινόμενες αλλαγές...!!!
«Πάγο» στις προθέσεις , - που ήδη έχουν πάρει μορφή επισήμων ανακοινώσεων από τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Μιχελάκη - ,  για αλλαγή του εκλογικού νόμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από το Μάιο, 

 έβαλε με δηλώσεις του ο τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, βουλευτής Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος διαψεύδοντας ακόμα και τον (βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) αναπληρωτή ΥΠΕΣ Λεωνίδα Γρηγοράκο. 

Ο κ. Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι οι όποιες αλλαγές, αν τελικά γίνουν, θα εφαρμοστούν από τις μεθεπόμενες εκλογές. Δηλαδή από το 2019.! 

Υπενθυμίζεται πως παρόμοια πρόταση έχει κάνει κι ο συνταγματολόγος, Γιώργος Σωτηρέλης, στο πρόσφατο συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, η οποία κι έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τους περιφερειάρχες.

     

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», ο Πάρις Κουκουλόπουλος, δημοσιοποίησε ουσιαστικά τις έντονες διαφωνίες που υπάρχουν εντός του ΠΑΣΟΚ ακόμη και στο περιβάλλον του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλου: «Οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο εκλογής δημοτικών αρχών θα ισχύσει στις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές το 2019», λέει με κατηγορηματικό τρόπο, όταν ερωτάται σχετικά.

                                             Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πρόκληση ΤΑΙΠΕΔ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πρόκληση ΤΑΙΠΕΔ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ