2013-11-27 12:06:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Μέχρι και αφίσες τοιχοκολλήθηκαν για το περιβόητο θέμα Βανδή και Σφακιανάκη
Χαμός στην κυριολεξία έχει γίνει με το θέμα της διάλυσης της συνεργασίας Νότη Σφακιανάκη και Δέσποινας Βανδή μετά την αποχώρηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας από το σχήμα του κέντρου διασκέδασης "Έναστρον" που ήταν να ξεκινήσει αυτές τις μέρες.

Ως γνωστό η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να μην συνεργαστεί τελικά με τον λαικό ερμηνευτή Νότη Σφακιανάκη μετά τις πρόσφατες έντονες δηλώσεις του την περασμένη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013, σε εκδήλωση απονομής πλατινένιου δίσκου στον ίδιο, όπου ο Νότης Σφακιανάκης, ένας ιδιαίτερος καλλιτέχνης με μεγάλη εμπορική επιτυχία (όλοι θυμόμαστε και την συναυλία του στο Παμπελοποννησιακό στάδιο στην Πάτρα πριν μερικά χρόνια με χιλιάδες θεατές) δήλωσε ότι "επιβάλλεται να στηρίζεις τη Χρυσή Αυγή.

Αν κάποιο κόμμα θα μπορούσε να κυβερνήσει σωστά την Ελλάδα, τούτη την δύσκολη στιγμή της κρίσης, αυτό θα ήταν η Χρυσή Αυγή". Επίσης υποστήριξε ευθαρσώς ότι δεν είναι φασίστες η Χρυσή Αυγή.

Στον απόηχο όλων των παραπάνω και με το θέμα να έχει πάρει διαστάσεις και στα social media, στον καλλιτεχνικό χώρο και περίγυρο αλλά και στα τηλεοπτικά παράθυρα και στο διαδίκτυο, κυκλοφόρησαν και τοιχοκολλήθηκαν σε ορισμένα σημεία του κέντρου της Πάτρας ασπρόμαυρες αφίσες (άγνωστο από ποιους) με την τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή σε πρώτο πλάνο και τον Νότη Σφακιανάκη πάνω αριστερά σε κύκλο και την ατάκα «Βανδή, Βανδή, ξύλο στους ναζί»!

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ