2013-11-29 16:19:03
Φωτογραφία για Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός αύριο Σάββατο - Σημαντική ενίσχυση ανέμων
Εκμεταλλευτείτε την καλοκαιρία της σημερινής ημέρας, καθώς από αύριο Σάββατο ο καιρός αλλάζει. Έτσι, το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει κακοκαιρία με πολύ ισχυρούς έως θυελλώδεις ανατολικούς -νοτιοανατολικούς ανέμους σε στεριά και θάλασσα. Οι βροχές θα είναι κατά βάση ασθενείς. Από το βράδυ της Κυριακής οι άνεμοι εξασθενούν και παράλληλα τα φαινόμενα θα ενταθούν, με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, η κακοκαιρία θα διατηρηθεί το διήμερο Δευτέρα - Τρίτη, με αρκετές βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία άνοδο, ωστόσο το Σάββατο η ψύχρα θα είναι έντονη λόγω ανέμων.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Σήμερα Παρασκευή 29/11, περιμένουμε αραιές νεφώσεις από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία το μεσημέρι 16 με 17 στα πεδινά, 11 με 12 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί, βαθμιαία νοτιοανατολικοί σε ενίσχυση έως ισχυροί 6 μποφόρ το βράδυ.


Το Σάββατο 30/11 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους τοπικές ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11 στα πεδινά, 7 με 8 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16 στα πεδινά, 9 με 10 στα ημιορεινά - ορεινά. Λόγω των ισχυρών ανέμων η αίσθηση κρύου θα είναι έντονη. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 8 και πιθανόν τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στα χερσαία σχεδόν θυελλώδεις 7 και τοπικά θυελλώδεις 8.

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με κατά περιόδους τοπικές ασθενείς βροχές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14 στα πεδινά, 10 με 11 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21 στα πεδινά, 14 με 15 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 8 και πιθανόν τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στα χερσαία σχεδόν θυελλώδεις 7 και τοπικά θυελλώδεις 8. Από το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Την Δευτέρα 2/12 και την Τρίτη 3/12, περιμένουμε κατά περιόδους βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14 στα πεδινά, 10 με 11 στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21 στα πεδινά, 14 με 15 στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΠΕΤΓΟΥΕΪ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ