2013-12-03 02:44:09
Φωτογραφία για Η Ακρίβεια καλά κρατεί... Με τις ευχές της πολιτείας! άποψη αναγνώστη
Η Ακρίβεια στην Ελλάδα καλά κρατεί! Το Γνωρίζουν και το παραδέχονται όλοι οι συνυπεύθυνοι κυβερνώντες! Γιατί όμως; Πέραν από τις διάφορες απατεωνιές π.χ των αρτοποιών που πωλούν τα 380 γραμμάρια το ψωμί βαφτίζοντάς το αρτοσκεύασμα ενώ έπρεπε να είναι 500 κλπ, πάσχει και ο τομέας του ελέγχου αλλά και η νομοθεσία! 

Συγκεκριμένα μπορεί η Αγορά σε όλη την Ευρώπη να είναι ελεύθερη πλήν όμως υπάρχει σαφέστατα νόμος για την Αισχροκέρδεια με ποσοστό κέρδους για τον πωλητή! Π.X ο έμπορος δεν μπορεί να πουλήσει ένα προϊόν με κέρδος πέραν του 300% της αξίας του! 

Στην Ελλάδα ο νόμος για την αισχροκέρδεια είναι ασαφής, απαιτούνται τιμοληψίες από ομοειδή καταστήματα συνυπολογίζονται τυχόν πρόσθετα έξοδα κ.λπ , ούτως ώστε τελικά ο έμπορος αθωώνεται!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΆΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ (σκεφθείτε ότι υπάρχει προϊόν στην Ελλάδα που πωλείται με 5000% κέρδος, όποιος διαφωνεί ξαναγράφω με συγκεκριμένο παράδειγμα!)


Ένα δεύτερο σημείο είναι οι έλεγχοι! Τους Αφαίρεσαν από την Αστυνομία υποτίθεται θα διενεργούσε ελέγχους ο ΕΦΕΤ, αλλά σήμερα δεν κάνε κανένας έλεγχο παναλαδικά!

Δηλαδή ασυδοσία! Ύστερα περιμένουν να πέσουν οι τιμές!

Όπως σε όλα τα θέματα μας κοροϊδεύουν πάλι!

Να δείτε που θα κάνουν πίσω και στο ψωμί και στο γάλα!

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα η ασυδοσία θα συνεχίσει να... Υπάρχει για να μην θιγούν συμφέροντα!

Για το ψωμί κύριοι υπάρχει νόμος που λέει ότι πρέπει να είναι 500 η 1000 γραμμάρια, στα αρτοσκευάσματα είναι ελεύθερο το βάρος ... (αρτοσκευάσματα δεν είναι το ψωμί είναι τα ψωμάκια για σάντουιτς) Απλά δεν ελέγχει κανένας!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ