2013-12-08 14:58:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Φυλάκιση σε νεαρούς που γρονθοκόπησαν οδηγό μετά από τροχαίο!
Πέντε χρόνια μετά οι «τσαμπουκάδες» του τροχαίου καταδικάστηκαν σε πολύμηνες φυλακίσεις! Η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της αφού τα στοιχεία ήταν ακλόνητα.

Το περιστατικό είχε συμβεί την Πρωτοχρονιά του 2008 όταν ο μοντέρ του τηλεοπτικού σταθμού Super B Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος, δέχθηκε βάρβαρη επίθεση από τρεις Πατρινούς μετά από τροχαίο στο οποίο ευθύνονταν οι ίδιοι οι δράστες. Οι δράστες όχι μόνο δεν ζήτησαν συγγνώμη που χτύπησαν τον κινούμενο με το δικό του όχημα τεχνικό τηλεόρασης, αλλά όταν είδαν πως έπαιρνε τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την Τροχαία προκειμένου να καταγραφεί το γεγονός… τον έσπασαν στο ξύλο! Του επιτέθηκαν άνανδρα (ήταν περισσότεροι) και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν!

Το συμβάν είχε σημειωθεί στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Αγίου Νικολάου. Ο ένας εκ των δραστών Π.Α. τιμωρήθηκε με φυλάκιση 6 μηνών, ενώ ο Α.Ντ. με φυλάκιση 16 μηνών.

Το περιστατικό εκείνη την εποχή είχε λάβει μεγάλη διάσταση, αφού μέχρι και δημοσιογράφος από το MEGA επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Super B ζητώντας να έρθει σε επαφή με το θύμα. Όμως ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε αρνηθεί ευγενικά να δώσει συνέχεια μιλώντας στα κανάλια της Αθήνας, ειδικά από τη στιγμή που οι δράστες είχαν συλληφθεί και την υπόθεση είχαν αναλάβει οι αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Πάτρας. Οι δράστες κατηγορήθηκαν και για την αρπαγή του κινητού τηλεφώνου του τεχνικού, ενώ όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένοι!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ