2013-12-08 21:36:06
Φωτογραφία για ΟΥΤΕ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ... «ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΤΡΑΪ...»
Η γκέλα της ΑΕΚ στο Μενίδι κόντρα στη Βάρη (1-1) έφερε... γκρίνια στους «κιτρινόμαυρους» με τους οπαδούς κατά την αναχώρηση της αποστολής να φροντίζουν να τα εκφράσουν σε παίκτες και Δέλλα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έκαναν δηλώσεις παρότι τους ζητήθηκε. Συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια και κατευθύνθηκαν ομαδικά στο πούλμαν με κατεβασμένα κεφάλια με περίπου 20 οπαδούς της ομάδας να σπεύδουν να τους εκφράσουν την απογοήτευση και τον εκνευρισμό τους.

«Τι είναι αυτά τα πράγματα, στην ΑΕΚ παίζετε, το έχετε καταλάβει ρε;», ήταν μία από τις πλέον χαρακτηριστικές κουβέντες των οπαδών της ΑΕΚ προς τους παίκτες με τον Σταθάκη να ακούει τα εξ αμάξης, αφού έτυχε να περνά εκείνη τη στιγμή από μπροστά τους

«Ρε Σταθάκη, τι λάθος ήταν αυτό; Ξύπνα επιτέλους», έλεγαν χαρακτηριστικά στον άλλοτε στόπερ της Skoda Ξάνθη οι οπαδοί της «Ενωσης», σύμφωνα με το δημοσίευμα. Οσο για τον Νίκο Γεωργέα, μπορεί να μην τα... άκουσε από τον κόσμο, αλλά δέχτηκε παροτρύνσεις, προκειμένου να φροντίσει και αυτός για την αφύπνιση των συμπαικτών του.

«Νίκο ξύπνα τους, είσαι 36 χρονών και παίζεις εσύ και δεν μπορούν να παίξουν αυτοί», έλεγαν χαρακτηριστικά, ενώ τελευταίος στο πούλμαν ανέβηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος άκουσε από τους οπαδούς να του λένε:

«Ρίξε καμιά σφαλιάρα, Τράι για να ξυπνήσουν. Τι πράγματα είναι αυτά. ΑΕΚ είμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ